30 år sen sist! Äntligen!

Ligger i sängen på hotellet här på Cypern. Klockan är bara halv tio på kvällen men så gick vi upp 4.00 imorse..
Trots tidig morgon var det redan riktigt varmt ute hemma i Sverige när vi lämna huset vid 5.00, men den värmen som slog emot oss när vi lämna planet vid lunchtid idag på Cypern var något helt annat! Sån otrolig värme slog emot oss och luften var väldigt fuktig.

Väl på hotellet så bytte honom direkt för ett dopp i poolen. Den svalka lite men det hade inte gjort nåt om den hade varit svalare;)

För 30 år sen var jag 11 år. Det året bodde vi på Cypern nästan hela sommaren. Min pappa arbetade där som FN-polis ett år.
Vi bodde i Larnaca men fick se massor av ön, till och med den turkiska sidan.
Jag kände inte igen mig direkt, men kanske när vi kommer in i stan här i Ayia Napa i veckan så kanske jag gör det. Oavsett, så kommer många fina minnen tillbaka när jag nu är här. Jag minns bland annat hur jag snorkla hela dagarna, och det hoppas jag vi ska kunna göra lite denna vecka med barnen.
Naturlivet i havet här vid reven är fantastisk!

Malva och jag matcha ikväll med grymt billiga klänningar från HM! 40kr/st!! Ej samarbete, bara tips!

Som sagt, ganska trött nu. Imorgon blir det PW vid havet och kanske lite gym innan frukost. Älskar att träna på semestern!! Gör du?

God natt

Kram

Malin

Gillar

Kommentarer

Jenny Antonsson
,
Jag älskar också att träna på morgonen semestern. Jag är den som vaknar före alla andra, så skön känsla i kroppen hela dagen efter det! Ha det fint på er semester!
/Jenny Antonsson
MalinsHusochHem
MalinsHusochHem,
Samma här! Vaknar först😄 Tack Jenny! Hoppas ni har det bra hemma! Kram
nouw.com/malinshusochhem