Tips och inspiration, Kläder, Mina barn, Familj

Äntligen dags!!

(I samarbete med Jollyroom)

Äntligen dags för skolan!
Som de längtar nu. På onsdag är det dags för dem alla tre.
Den äldsta av mina kids ska börja mellanstadiet! Blir nästan lite gråtfärdig bara jag tänker på det och att minstingen ska börja förskoleklass. Ingen mer förskola!
Förra årets skolår hade vi sån otur med massa sjukdomar av alla de slag, så jag tänker att vi nu borde ”slippa” alla förskolebaciller så kommer det bli ett bättre skolår..men igår blev Ellen sjuk..(!?) Så idag och imorgon visar det sig om det är smittsamt. Jag hoppas verkligen inte det! De vill ju inte missa sin första skoldag...Så det börjar inte bra alls hos oss, men jag vägrar tro att vi får en till höst med massa vabbande...:/

I lördags regnande det en hel del här och barnen fick chans att använda sina nya funktionsbyxor och Arvid sina nya stövlar från Jollyroom. Jag fick chansen att fota lite också;) Så stolt över mina små modeller. De tycker det är kul när mamma vill fota dem istället för massa tråkiga möbler, som Arvid säger;)


Du hittar alla fina ryggsäckar här.
Regnkläder här.
Gummistövlar här.


Tjejerna brukar rynka på näsan när vi vill att de ska ha funktionsbyxor, men dessa tyckte de va jätte fina och älskade att det var av strechigt material! De finns i flera snygga färger.

Det blir en lugn dag hemma idag. Jag ska jobba lite men mest ta hand om barnen. Imorgon får morfar ta hand om dem, sen hoppas jag alla tre kan ta sig iväg på sin första skoldag efter ett långt och härligt sommarlov.

Hoppas du får en bra start på nya veckan!

Kram
Malin


De älskar sin koja☺️ Den är inte snygg för fem öre 🙈😂 Men med tanke på hur många timmar de lagt på att vara där, så har jag börjat uppskatta den mer😉 Det måste inte vara krångligare än en liten dunge och ett hyllplan med några brädor som räcke🙌🏼

Gillar

Kommentarer