Instagram, Fest, halloween

Är ni redo för bus?

(i samarbete med Star Trading)

Bus eller godis?

Godis säger jag! Haha

Nu är det oktober och det betyder ju: HALLOWEEN!!
Det finns så grymt mycket roliga dekorationer för Halloween. Allt ni ser på bild hittar ni här hos Star Trading.

Min första riktiga Halloween fick jag uppleva i självaste USA 1995 (ups det avslöjar att jag är en oldie;)) hehe

Jag reste till USA för att gå på high school i ett år (95-96) och bodde då hos en amerikansk familj. Den bästa!!

Jag berätta lite om detta i somras när jag var där och hälsade på dem. Nyfiken på mer om detta får du välja inlägget som jag skrev i juli:)

Hemma i Sverige hade vi hört talas om Halloween genom amerikanska serier och filmer, men det var ju inte tal om att fira Halloween direkt på 90-talet;) GUUUD va jag låter gammal nu! Shit alltså (som min 5-åring brukar säga och jag försöker säga- nej Arvid så säger vi inte;) Nåväl...Allhelgonahelgen var väl egentligen inte nåt mer än att vi var lediga nån dag extra mot helgen typ. Eller vad säger du?

I USA fick jag upplevas det som vi nu faktiskt gör i Sverige! Fixar pumpa-lyktor och klär ut sig för att göra bus eller få godis. Det sistnämnde blev det i och för sig aldrig, men jag fick vara med att spöka ut mina amerikanska småsyskon. Så otroligt kul hade vi! Sånna minnen ska man tänka på oftare. När mungiporna går upp av sig själva genom att bara tänka på detta minne. Jag minns hur jag skratta så där galet mycket att det började värka i magen. haha åh dessa tankar behövde jag nu.

Min dag har inte varit den bästa idag. Jag mår bättre, men fortfarande är det tungt på olika vis. Ischias drog igång igår kväll också (!) vilket den gör till och från med min ryggnervs smärta. Nu har jag heller inte kunnat träna på länge och då kommer detta som ett brev på posten...blä!

Nä nu håller vi kvar vid det där roliga minnet istället!

Fler bilder kommer med dessa härliga halloween-grejer, det kan jag lova! Love it.


Ha en fin kväll!


Kram

Malin

Gillar

Kommentarer

Victoriafredriksson
Victoriafredriksson,
ÄLSKAR halloween! Förra året hade jag köpt hem flera kilo godis att ge till grannbarnen när de kom och knackade på. Kom inte en enda på två veckor! haha
nouw.com/victoriafredriksson
MalinsHusochHem
MalinsHusochHem,
haha så har jag med gjort!! Kul att du också älskar halloween😀🙌🏼
nouw.com/malinshusochhem