Att ge är det bästa! Överraska är ännu bättre!

I samarbete med Jollyroom

Hej bloggisar,

Nu var det några dar sen jag skev nåt här. Jag hinner inte med allt denna tid. Det händer så mycket i mitt liv just nu. Både bra och jobbiga saker.
I helgen åkte vi upp till stugan en sväng. Äntligen! Sist vi var där var på sportlovet. Galet. Men det är så mycket som ska hända på helgerna numera med tre barn som ska på kalas, andra aktivitet, födelsedagar och tid för att återhämta sig hemma.

I helgen passade jag på att fixa lite i stugan. Förra sommaren valde vi att ta bort en bäddsoffa, som våra gäster klagat på;) Efter en natt där, insåg jag att den var alldeles för hård och kunde bara hålla med! Haha.
Så vi tog bort den och ställde dit två 90-sängar i en vinkel. La på bäddmadrass och sen överkast.
Jag bytte till lite mörkare överkast från Jotex (ej spons) som jag fann på rea. Så båda kosta typ 400kr (!) grymt bra pris.

Skrolla ner så får du se.

Idag var dagen då Arvid äntligen skulle fylla år. I alla fall om man frågar honom. Han är den som fyller sist av oss i familjen, vilket han påpekar varje år. ”Jag vill byta månad” har han sagt inte bara en gång. Stackarn. Men jag brukar säga att han ska va glad att fylla i maj, då det lika gärna kunde varit i höst;)

I samarbete med Jollyroom fick han en ny cykel och hjälm. Det var verkligen dags!

Igår, när jag var ute och cykla med honom och...ja han såg nästan för rolig ut på sin gamla cykel. Det ska bli så kul att se honom testa den imorgon.
Idag blåste det nästan storm och regent öste ner större delen av dagen, så han var inte alls sugen på att cykla. Det kanske låter konstigt, men det fanns nåt annat som gjorde att han inte riktigt ville ta sig ut.
Efter att Arvid fått följa snöret från sitt rum till den nya cykeln i vardagsrummet, så fanns ett snöre till som ledde ut...och sen in igen.

Vi sa till alla tre barnen att det fanns en överraskning till dem alla tre om de följde snöret.

I tvättstugan stod jag och Johan redo för att se deras reaktion när de kom. Jag stod med kameran;)

I söndags hämtade nämligen Johan tre stycken hamstrar. Ungar, 5 veckor gamla! De har bott hos min mamma några dar, för att vi sent igår kväll fick åka och hämta dem.

Glädjen blev enorm! De såg en och när jag sa att det var tre!!! Haha ja vill du se deras reaktion finns den snart på min story på @Homebyskyman ;)

Så nu är vi 8 i familjen! Tre små dvärghamstrar: Blixten, Snö och Coco
Får se om de ändrar namnen igen, då både Arvid och Malva bytt ett par gånger.

Så små varelser, som små möss typ. Jätte söta! Barnen höll på med dem hela dagen, så det var nog en av de större anledningarna till varför Arvid hade svårt att slita sig;) Men imorgon blir det premiär på cykeln. Hjälmen var tyvärr för liten..igen, så den får vi tyvärr skicka tillbaka från Jollyroom. Jätte fin och bra pris! Ni hittar den här.
Den fina cykeln finns här till också ett mycket bra pris!

Nej, nu måste jag sussa. Så trött efter ett par dar med feber och så förberedelse för denna dag.

Sov gott!

Kram
Malin

Så här såg det ut.
Efter! Jag gilla det ljusa lite mer men mörkt överkast känns bäst med barn och risk för fläckar...
Vi fick även upp en vägglampa och en spegel! Så nöjd!!
Här är första bilden på hamstrarna på väg från Stockholm hem till oss🥰
Här är Snö☺️🐹

Gillar

Kommentarer