Tips och inspiration, Kläder, Resa

Bikini som släpper igenom solen!!

(I samarbete med sunkini)

Söndag. Imorgon börjar vardagen igen. Lika mycket som jag önska att det inte var så, lika mycket vill jag ju vidare och se vad som väntar bakom hörnet;) ja ni fattar ju såklart.

Livet är ju en resa som aldrig stannar. Semestern tar ju slut en dag och även om det känns sorgligt på nåt vis, så försöker i all fall jag se tillbaka på veckorna som jag haft med min familj och vänner att det blev en riktigt bra sommarledighet.

Förra veckan var vi som sagt på Cypern och den veckan testade jag en bikini, trikini och sarong (o en snygg hårsnodd i samma tyg) från sunkini. Ni som följer mig på @homebyskyman har ju fått läsa och se inlägg om denna bikini:)

Jag är så galet nöjd!!

Denna bikini gav inga skarpa vita ränder, utan gav en jämn solbränna! Jag önska jag hade en bra bild att visa er men ni får helt enkelt lita på mina ord!:)

Bikinin skyddar som solfaktor 8-10 och dubbelt tyg 16-20.

En annan sak som jag uppskattade väldigt mycket var att bikinin torkade på bara några minuter i solen, så jag hann aldrig känna att jag ville byta bikini.

Jag hade med mig några andra gamlisar, men de fick stanna i väskan. Haha jag bodde i denna bikini hel veckan, och tog på mig sarongen och trikini när vi åt lunch eller strosa vid havet eller ni vet när man bara skulle köp nåt i kiosken typ;)

Ni hittar min bikini, trikini och sarong här .

Nu borde jag ta tag i tvätten här hemma men jag orkar inte. Jag tror jag fortsätter med min fotobok för denna sommar;)

Kram

Malin

Gillar

Kommentarer