Delad av Bianca Ingrosso!!❤️

Hej mina fina!!

Ligger bredvid min Arvid (5år) som snurrar runt och krånglar i sängen. Jag kan inte sova, säger han hela tiden. Men orden får längre och längre pauser och jag vet ju att det är nära nu.
Han andetag börjar bli tunga.

Idag var jag hemma med en sjuk Ellen, men jobbade en hel del ändå framför datorn. Jag har en sån spännande grej på gång. Längtar tills jag får berätta!!

Min äldsta kom in med posten. Jag såg direkt att det var till mig.
Fort skyndade jag mig att öppna det och fort fort ville jag känna doften. Åh men guuud!!!
Jaaaaa!!
Bianca Ingrosso fick mig på fall häromdagen när jag såg hennes story mitt inatten. Hennes energi hoppade ur mobilen och fick mig att direkt klicka hem hennes parfym (som tog slut så fort sist) och den är tydligen redan slut nu med!!! Wow!! Så imponerad av denna tjej!!

Jag är grymt kräsen när det gäller parfym, så att jag beställde den var helt sjukt egentligen! Haha inte ens doftat på den!?
Men, jag blev som sagt övertygad av denna grymma Bianca. Jag va helt säker på att jag skulle gilla den. Och det gjorde jag ju också! Vad lycklig jag blev för det! Så stor chansning och så blev det så bra som jag faktiskt trodde!

Det kan vara bra att veta:
Detta är inget betalt samarbete eller spons på något vis, jag bara måste bara tipsa om denna doft. Nu är den som sagt redan slut, men jag kan lova att den kommer finnas i fler butiker en dag.
Denna parfym kommer bli en som finns även om 10 år!! Jag hoppas det, för jag vill inte ha någon annan än denna doft!

Eftersom jag blev mer än nöjd med parfymen så valde jag att dela med mig av hur jag känner för doften på mitt Instagram konto: homebyskyman.
Mina rosa rosor från veckans firande av min namnsdag var så där vackert utblommade, nästan tendens att börja sloka lite. Så det blev perfekt som rekvisita till den snygga parfymflaskan!

Och vet ni!!!

Aldrig kunde jag tro att Bianca själv skulle dela min bild på sin story eller gilla min bild!! Det är ju så många som nu lägger ut bilder till henne!! Så tar hon tid att dela min av alla
Så fantastiskt kul!! Tack fina B!!

Idag och igår har jag tipsar om massa fint hos Gina Tricot på min story. Jag visar även de bildens här med länk under så hittar ni dit.

Imorgon har barnen röstat fram att vi ska till ett lekland...(inte det bästa jag vet, men vad gör man inte för sina älskade ungar! Hehe)

Men först en sen film med mig själv!
Blir nog en romantisk komedi som ger massa feel-good-vibbar och sen ett leende innan John Blund dyker upp;)

Kram
Malin

Ifall ni inte tror mig så får ni här se en skärmdump som jag tog haha gammal tant som jag blir glad som en tonåring!! Men det är väl ok?✌

Den snygga blusen eller body som det också är finns här. Den har jag klickat hem! Hoppas den passar

Den här söta klänningen finns här

När jag såg denna klänning tänkte jag på höstfärger! Blev glad av att se den. Kanske kan hamna i min garderob. Den finns här.

Byxorna!! Grymt snygga med de skorna!! Byxan finns i fler färger. Den rosa finns här

Älskar Molly high waist!!! Har flera i olika färger. De är långa och drar in magen på rätt ställe om man säger;P finns här!

Tycker denna pennkjol är riktigt snygg! Måste kolla om jag har nån liggande i garderoben som funkar eller om det är dags att förnya sig här. Kjolen hittar du här.

Mysiga tröjor kan man aldrig få för många av!! Eller? i o för sig är jag bra på att knöla in så många i min garderob att jag inte vet vad som ligger längst in men ja ja till slut tar det stop och då får jag börja ge bort lite kläder alt skänka bort dem.
Denna grå stickade tröja finns i flera härliga färger!! Du hittar den här.

Gillar

Kommentarer

98v0,
grattis va kul
nouw.com/98v0
OliviaKarlssoon_,
Homebyskyman,
Ja jätte kul!! Tack
nouw.com/homebyskyman
Emmaengstrom,
Åhh vad roligt! Vill haaa parfymen <33
nouw.com/emmaengstrom