Det blev lite mycke vin

Vilken dag!!

Första kvällen blev sen men frukosten var inte förrän 9, så vem vill krypa till korgs när det finns så mycket att prata om. Vi satt i det mysiga allrummet framför braselementet som skapade en riktigt mysig stämning och så alla ljusen, och pratade om allt mellan himmel och jord och så Instagram såklart;)

Alla bär olika historier och det är så otroligt intressant och jag insåg ännu mer hur jag älskar just detta. Lära känna nya människor!

Efter frukost i den vackra matsalen började dagens första föreläsning med Mirelle.

Mirelle berättade grunderna i Feng Shui och jag kan meddela att när jag kommer hem kommer jag göra en hel del förändringar och testa hur just detta tänk kan förändra känslan i mitt hem. Min egen känsla.

Utan att veta om det så applicerar jag redan en hel del av Feng Shui. Jätte konstigt. Men jag har väl kännt att sängen bör stå där den stå. Vi testade under en kortare period att ha den mot fönstret, men det kändes aldrig helt rätt. Det var väl för att det var helt fel Feng Shui!

Sen var det Johannas tur och lära oss massor om fotografering. Stackarn hade feber och var riktigt krasslig, men hon gjorde det ändå grymt bra!

Jag tar med mig många bra tips!

Efter lunchen åkte vi mot den stora vingården Dimaine De Brescou och fick träffa Arne med vänner.

Det var min första riktiga vinprovning och mina förväntningar var såklart höga.

Vi fick prova ALLA deras viner både rosé, vitt och alla röda! Det blev många!

Efter två halvfulla glas fick jag också börja hälla ut i de så kallade spottkopparna! Haha jag hade blivit riktigt full annars.

Vinprovningen hade ett högt tempo, så när vår reseledare avbröt för fotografering vid vinodlingen så var jag nog inte ensam om att glädjas åt den pausen! Hehe

Vi kom ut och då började det ösregna!!

Då fick vi hälsa på i Arnes egna bostad och se hans otroliga utsikt över sin vingård.

När det väl slutade regna tog vi oss ut på vinodlingen och ja ni kan ju se på bilden på mig ute på vinodlingen hur blött det blev efter ösregnet! Men vad gör man inte för en bild;)

Inne i deras stora hall med vin fanns otroliga konstverk! Jag blev otroligt imponerad av denna samling och det lyfte hela upplevelsen när vi skulle se alla vintunnor och stora behållare.

Vackra druvlampor hängde lite här och där och jag kommer aldrig glömma denna plats.

Dagen avslutades med grymt god pizzan i vårt vackra borgarhus.


Idag väntas mer föreläsning av Johanna och Mirelle, och sen ska vi in mot staden för lite shopping! Stort gilla på den aktivitet!! Hehe


Hoppas du får en toppenbra dag!

Kram

MalinDenna konst har Barbro Bäckström gjort. Så otroligt vacker form av en människa. Se bara skuggan på väggen.

Gillar

Kommentarer