Det kan man kalla action

I samarbete med Kokpunkten i Västerås

Trodde jag skulle vara helt ensam i sängen efter gårdagens badupplevelse, men bredvid mig låg minstingen och snusar så gott när jag skrev detta❤️🙏🏼

Det var en tröst när de andra två var hos sin pappa. Alla skulle varit hos honom, men så blev det inte. Känns bra att vi inte tvingar dem till nåt de absolut inte vill. De är ju inte så små barn direkt. Idag trodde jag han skulle dit, men ville inte. Hans pappa gjorde ett försök för nån timma sen.

Ja man var ganska mör i kroppen efter drygt tre timmar på actionbadet Kokpunkten i Västerås igår! Jösses så kul vi hade och jag har då aldrig åkt så många rutschkanor pga ryggsmärta sen innan barnen kom in i mitt liv(!)
Mycket är tufft nu, som ni vet, men ryggen är tack och lov riktigt följsam nu✊🏼 Jag fortfarande ont varje dag, men jag har mycket mindre ont och därför vågade jag att utmana mig igår.

När barnen inte vågade. Då fick jag visa eller följa med😅. Ni kan tro att jag var skraj!! Men jag gjorde det ändå. För så fort vi åkt en gång så ville de åka igen och igen och igen. Vi småsprang i dessa trappor upp och ner flera gånger😄

Det var ca 100 personer på plats redan, när vi kom vid 11.00. De öppnar 10.00.
De berättade att det finns plats för 750 st (innan Corona) men att de idag tog in Max 350 st.

Jag tyckte först 100 lät många, men väl där inne så var det nästan som vi var ensamma i hela badet.
Det är så stort!
Finns många olika badställen att vara på.
Barnen älskade stället lika mycket som jag 🙌🏼
Tyvärr kan man inte använda VR-glasögon nu, så det måste vi komma tillbaka efter Corona, att prova! För det verkar ju helt fantastiskt!
Det var ju fantastiskt men jag kan tänka mig att det blir magiskt att få se i en ny dimension gör det ännu häftigare 🙌🏼

Läs mer och boka din plats här!

Skrolla ner för lite bilder från igår!☺️

Jag hade lite planer idag på vad jag skulle göra när barnen var hos sin pappa, men nu har jag två barn hemma och en kompis, så ja det är bara att anpassa sig. Lunchen är avklarad. Check. Så nu är det bara att fundera på middagen. Trodde som sagt att jag skulle bli ensam till tisdag, men anade ändå att barnen inte skulle vilja vara där så länge. Det gör det inte lättare att han lägger skulden på mig att de inte vill vara där med honom, men jag är starkare nu. Han kan glömma att jag kommer låta honom få mig mer svag!

Jag älskar mina barn över allt annat. Så jag kommer aldrig stänga min dörr för dem. Jag kommer inte låta dem må dåligt hos honom. Igår fick jag flera sms från båda flickorna om att de saknade mig och även andra ledsna sms.

Tror den andra dottern kommer hem senare ikväll också.


Kram

Malin
Gillar

Kommentarer

Nyponsoppan
Nyponsoppan,