Familj, Mina barn

Detta har hänt mig

Från att jag var så otroligt lycklig över flera saker i mitt liv, till att få känna extrem sorg och chock.
Vilka kontraster...
Önskar ingen av er att få uppleva det, men jag vet att jag inte är ensam att vara med om det eller gå igenom det.
Det är ingen tröst, om nån tror det.
( ändå kommer sådana kommentarer)


Ensamheten är fruktansvärd stundvis.
Jag känner mig helt halv💔
Min bästa vän och största kärlek väljer att lämna mig.
Han älskar mig inte längre. Inte som som det varit...sa han. Vad betyder det? Finns inga känslor för mig kvar? Eller är det helt blankt? Efter 18 år? Ingen kärlek alls?

Han vill inte stanna kvar i förhållandet.
Sån smärta jag kände när han sa det...

Det gör jätte ont att skriva om det nu.

Jag skriver det och jag kan läsa det nu. Men jag fattar det inte.
Kanske en dag.

Jag kom hem från en shopping-helg på Ullared med min syster för en dryg månad sen..Jag var energifylld och längta hem den söndagen.
Lyckan att få komma hem till min älskade familj och veta att de var mina och såg fram emot denna höst och det stora pool-projektet så otroligt mycket.
Mannen och jag hade inte riktigt hunnit med varann efter semestern (som jag upplevde en av de bästa..)
Men nu skulle jag komma hem och krama och berätta om hur mycket jag älskade honom, hur glad jag blev att han ville göra detta poolprojekt med mig! Det största samarbetet ever i mitt lilla företag som Influencer.
En dröm om att få ha pool hemma med barnen hade sen länge varit något jag kämpat för, och nu fick jag möjligheten att göra ett större reportage om projektet också och jag svävande lite på moln efter att avtalet var klart.
Jag hade anat att mannen inte var lika entusiastisk som jag, men det gjorde mig inte så mycket. Jag visste att när vi väl var igång så skulle jag se till att göra allt för att det skulle bli kul och roligt för hela familjen.
Med målet i sikte: att nästa sommar kunna ha härliga stunder som ihop med barnen i poolen. Eller sitta tillsammans med min kärlek med ett glas vin och njuta av den nya miljön, där vår pool lyser upp en varm sommarkväll. Vilka känslor! Som att vara utomlands..

Men där sitter jag på sängkanten och hinner inte säga allt detta jag tänkte på, innan jag hör orden: jag vill inte längre...
Va!?
Jag ville nästan säga: du skojar. Men hans uttryck gick inte att ta miste på.
Han menade verkligen allvar. Denna gång...
Ja vi har haft stunder de senaste åren som varit tuffa, och han har lite för många gånger sagt dessa ord.
Det har såklart påverkar mig och aldrig känner mig riktigt säker. Men jag har jobbat hårt för att släppa gammalt och tro på oss. Speciellt efter denna sommar och det stora beslutet om att göra detta stora projekt för oss, för vår familj.


Samtidigt nu, kan jag se tillbaka i backspegeln och känna att jag känt en extrem press och omedveten stress och jobbiga känsla som förföljt mig, och påverkat mig och hur jag ibland valt att vara mot honom. Jag önska jag inte gjort vissa saker, jag önska jag kunde ändra vissa händelser. Jag är långt ifrån perfekt och jag har svårt att ta beslut och sen inte stå för dem. Eller hålla dem.
Jag styrs väldigt mycket av känslor. Det är mitt fall i detta. Han har tröttnat på det. Jag med. Så därför gör det ännu mer ont, när man inser att jag inte lyckats att förbättra detta beteende. Men så fick jag även ny information som jag önskat jag fått chans att göra nåt åt. Saker som jag vet att jag skulle kunna ändra på.


Så i nästan en vecka (varje kväll när barnen sov) gjorde jag allt för att vinna tillbaka min man, min största kärlek och bästa vän. Jag lovade saker, men jag förstod snart att det inte räckte. Han ville se handling. Men hur gör man det utan en chans?

Stundvis kändes det som vi kunde prata hur vi skulle lösa detta, till att han vakna upp ur diskussionen och insåg att det inte var det han ville ändå. Men då såg jag hopp och försökte lite till.
Men när han var lika bestämd efter en vecka, så insåg jag att det gick inte att rubba hans beslut.
Mitt krälande blev patetiskt och är väl delvis stundvis nu med. Men hur ska jag kunna stoppa det!? Jag älskar min man...

...men jag måste släppa taget😔

Jag hade knappt ätit eller sovit under denna tid. Jag fattar inte hur jag orkade jobba heltid, men så är jag också en person som inte ger upp så lätt i det jag gör eller är.
Varje timma på jobbet som jag klarade, gav mig lite styrka. Så höll jag på. När jag klarade hela dagen kunde jag känna mig lite stolt. Den behövde jag känna.
För annars hörde jag mest alla tankar som surrade runt i huvudet, sånt som han sagt om mig och varför han gett upp. Dessa tankar gav mig en stor dos av ångest och extrem sorg. Jag hade fått höra mycket som sårade rätt in i hjärtat.
Det var så mycket som jag gjorde dåligt i vårt förhållande och med barnen. Jag gjorde tom honom en sämre pappa med mig. Hur skulle jag kunna tvinga honom kvar då??
Men trots alla hemska ord om hur han upplevde mig så var jag
redo att ge upp allt som jag älskar. Allt för barnen. Kunde jag förhindra den från att uppleva den smärta jag själv känt när mina föräldrar skildes, så skulle jag göra det😔 Den minsta liten chansen.
Jag höll på att gå på det, när han valde att säga: men jag ger inga garantier.
En hel natt med vin och röka cigarretter...så kom jag fram till att det skulle inte ge mina barn en bra bild av mig.
Hur skulle de se mig om jag tex ger upp min dröm?
Om jag skulle sluta göra det jag älskar och mår bra av, för att den jag lever med börjat känna nåt annat. Inte känner sig bekväm eller kan stå för mina intressen. En person som inte har gillat det alls i alla år. Men valt att inget säga. Inte på det sättet som nu iaf.
Jag kände mig så sårad och besviken och hur ska jag säga det..förd bakom ljuset.

Ett liv utan att få vara jag, skulle inte vara hållbart. Jag skulle inte bli lycklig.

Skulle jag vara en god förebild till mina barn då?

Min största mardröm är här. Att Inte få ha barnen hos mig jämt.

Hur ska jag hitta glädjen igen?

En dag kanske😔💔

Kram

Malin

Gillar

Kommentarer

Nathalie
,

❤️❤️❤️ all styrka och kärlek till dig

MalinsHusochHem
MalinsHusochHem,
Anneli
,

❤❤❤

MalinsHusochHem
MalinsHusochHem,
amra
,

❤❤❤❤❤❤

MalinsHusochHem
MalinsHusochHem,
Helena
,

❤❤❤

MalinsHusochHem
MalinsHusochHem,
Helena
,

❤❤❤

MalinsHusochHem
MalinsHusochHem,
Louise,

Vännen! Tro aldrig att det är fel på dig. Aaaldrig, oavsett vad som händer i livet ❤️❤️❤️ KRAM

www.louisechf.se
MalinsHusochHem
MalinsHusochHem,

❤️❤️❤️❤️😘kram!!

nouw.com/malinshusochhem