Detta måste ni prova!!

I samarbete med Testagram


Godkväll!

Gårdagens håltagning i öronen gick bra för flickorna, men det höll på att sluta med att de inte ville ta hål.
Minsta tjejen som är 8 år blev jätte rädd och grät otröstligt. Men damen på apoteket var underbar och fick till slut Ellen att sitta både stilla och bara hyfsad lugn.
Malva (9år) va den som jag trodde skulle bara göra det, men även hon blev rädd. Vänta, sa hon när damen höll de pistolliknande verktygen placerade över de markerade prickarna på båda öronen. Jag såg hennes rädsla. Vänta lite. Sa hon igen. Jag tror inte jag fixar det här. Pang! Så var hålen tagna. Damen gjorde helt rätt. Hon tog beslut och knäppte! Malva hoppade till av rädsla. Men sen kom lyckan!! Jag ber om ursäkt sa hon till mig, men jag tror inte det blivit lättare om jag hade väntat. Nej, sa jag. Det var jätte bra!
Två glada och lite uppjagade tjejer gick vi sen med lillebror och en kompis till MC och åt lite hamburgare.

Jag har fått en rabattkod till alla mina följare här och på Instagram att kunna köpa de underbara testboxarna hos Testagram för 20% rabatt med koden: homebyskyman. Den gäller till sista september!! Passa på! Ni hittar dem här.
Augustiboxen innehöll massor av goda smaker och så rengöringskräm!! Riktigt trevligt!
Idag provade jag proteinbaren som va med. Sååå god!! Ikväll åker nog nallarna ner (glömdes bort av barnen igår) hehe tack så mycket!

Kram

Gillar

Kommentarer

Interiorbylinda
Interiorbylinda,
Ser super gott ut och vilket bra erbjudande 🙌
nouw.com/interiorbylinda