Tips och inspiration, Resa, Mina barn, Familj

Faller du för grupptryck?

Gör du det?
Jag erkänner att jag gör det ibland. Speciellt kan jag påverkas i bilder på instagram. Först tycker jag en sak kanske inte är så snygg men sen när alla andra har det så stor det snart en sån pryl hemma hos mig med;)

Flickorna hade bestämt sig för att göra små flätor redan innan vi kom ner till Cypern. Men när vi sen kom hit fick flickorna syn på alla andra flickor här på hotellet som hade utbakad fläta med färgat löshår! Först tyckte de att det såg märkligt ut och skratta nästan lite åt hur de andra såg ut. Men, det dröjde inte många timmar förrän de börjat ändra åsikt.
Jag tyckte inte heller att de skulla välja denna variant, för jag tyckte också det såg galet ut först. Jag sa inget om det, utan ville de skulle känna själva vad de helst ville göra med sitt hår.

Vi bokade tid och dagen kom.
Nu var det ingen tvekan om vad de skulle ha för frisyr! Det va utbakad med löshår som gällde!:D nu var det bara lite svårt att välja färg:) haha

Till slut valde malva blå färg på sitt löshår och Ellen tog min favorit fuchsia.
Det blev så coolt och läckert på dem! Nu hade även jag ändrat mig och tyckte frisyren va snyggare än småflätor! Haha

Konstigt det där;)

På eftermiddagen kom en buss med öppet tak och hämta oss. Barnen tyckte det va så spännande att sitta på andra våningen och se ut (men det var väldigt varmt de gånger bussen stod stilla för att ta emot fler som skulle med! Phu)
Vi hade köpt en all inklusive kväll på en katamaran Det blev en oförglömlig eftermiddag och kväll med solnedgång. Båten stannade till på två ställen för att bada och snorkla och en väldigt god buffé som passa alla till middag. Besättningen var grym och det va speciellt en tjej som verkligen stack ut med sitt fina sätt att ge service och bry sig om alla. Malva fick tex lite huvudvärk men det fixa hon snabbt med både vatten, nåt att äta och så några godisar på det:)

Idag har vi funderingar på att ta bussen till Larnaca, men vi får se. Det kanske blir imorgon.

Ha en härlig torsdag!

Kram

Malin

Kvällen avslutade med att se den grymma ensemblen köra sitt shownummer med spöktema. Så bra!!!

Gillar

Kommentarer

jonnaspyssel
jonnaspyssel,
Så fina de blev! & vad härligt ni verkar ha det. Jag är likadan, måste ”känna” in allt, oftast det jag tyckte va fult blir oftast fint efter ett tag 😂🤷🏻‍♀️
nouw.com/jonnaspyssel
MalinsHusochHem
MalinsHusochHem,
Tack Jonna!😃❤️ Ja vi har det bra😍 haha skönt att höra att vi är fler som är så😂👋🏼
nouw.com/malinshusochhem