Han är blockad och så hände detta


Inte kunde jag nånsin tror att jag skulle blocka denna person som jag levt med och älskat så mycket i så många år.
Men jag finner inget annat val just nu.
Jag jobbar hårt för att bygga upp mig själv och bygga ett nytt liv med mina tre barn. Insikter efter insikter har fått mig att landa och acceptera läget mer. Jag skulle väl inte säga att jag är helt där än, så därför känns det ännu viktigare att inte låta mig dras ner av hans återkommande anklagelser och kritik om varför barnen inte vill bo lika mycket hos honom, via sms.
Flera av mina följare har reagerat på min stories på @mallnshusochhem och sagt åt mig att blocka honom. Tipsat om att jag kan göra det vissa tider. Något jag inte ens tänkt på men kände nu att det var dags.
Hans sms påverkar mig alldeles för mycket och jag somnat väldigt sent och sover sämre. Jag behöver min sömn som redan innan är påverkad av det jag tvingas gå igenom.
Dagtid kan han nå mig om behovet skulle finnas och givetvis när barnen är hos honom.
Jag stänger inte av mobilen som han gör på kvällen, när barnen är hos honom. Skulle aldrig göra det. Mina barn kommer alltid kunna ringa mig när som helst, dygnet runt. Ljudet kommer alltid vara på!

Så i och med detta har de senaste dagarna har varit tuffa här hemma, men en stor del av det har även berott på att ett av barnen, mår väldigt dåligt (psykiskt...)...men på nåt vis lyckas jag ta fram min kämparglöd för att fortsätta kämpa för att få poolen klar till Arvids 8 års dag och mors dag (nästa söndag)!! Hålla ihop vardagen, jobba, få iväg två av barnen till skolan, stötta och finnas för den tredje mer än vanligt och så försöka ta mig framåt själv i allt.

Men så hände detta med Linern idag...det hade jag verkligen inte behövt nu... läs om varför längre ner.

Igår hade jag ett samtalsstöd igen och även om det tömde mig helt och samtalet i sig blev en urladdning med många tårar, så fick jag med mig flera ord och stöd för att kämpa på och komma vidare.
Att höra någon säga att jag gör det bra utifrån de förutsättningar som råder, att få beröm och även nån slags guidning framåt, gav mycket energi. Hade huvudvärk innan och fick tyvärr ännu mer efter. Så pass att det blev ett lindrigare migränanfall.
Jag fick lägga mig i mörker med en kall handduk, som en av döttrarna kom med.
Barnen åkte iväg en sväng med sin pappa, och det var väldigt passande. Jag kunde sova bort migränen 1,5 timma.
Två mackor i magen och sen var jag på benen igen för att börja montera linern i poolen👊🏼

Jag var så himla nöjd efter ett antal timmar och jag hade ”bara” trappen kvar att få till. Men jag sparade det till idag...torsdag.

Så fort det blev lunch idag så hoppade jag ner i poolen och fortsatte med linern en kort stund. Det dröjde inte så länge innan jag såg det som fick mig helt knäckt. Jag mätte och mätte och kontrollerade och ringde sen flera samtal. Linern var fel. Den hade fel mått. Den var för lång.

Så...

Med allt runt omkring mig och nu i livet, och att även nu poolprojektet skulle krångla... då bröt jag ihop en stund. Jag grät som ett barn. Alla tårar var inte för denna liner i fel mått, men det blev det som utlöste mitt fall idag.
Jag fick stöd av familjen i telefon och inom någon timma så förstod jag att det skulle såklart lösa sig, och även om jag inte skulle nå mitt mål att låta barnen och jag ta premiärdoppet nästa helg...så skulle jag ju nå målet om färdig pool ändå. Fast lite senare.

Kram och god natt
Malin


Gillar

Kommentarer

MissMinnea
MissMinnea,

Åh va tråkigt att se att det blev ett bakslag för dig 😟 men du är stark och snart är du på banan igen <3

nouw.com/missminnea