Hoppas du har en riktigt God Jul❤️

(Reklamlänkar till Kappahl och Interflora)

God jul mina fina!!

Underbara klänning i rött hittar nu här. Ett riktigt kap!
Den vackra julbuketten heter ”julmys” och finns här. Så enkelt att beställa och skicka iväg till någon du vill överraska eller uppvakta.

Tack snön för att du kom till oss denna jul! Det gör det ju så mycket mysigare och mer jul. Eller håller du inte med om det?

Jag är så tacksam för att kunna vara ledig i två veckor nu med min familj. Jag behöver det verkligen. Sista veckorna och kanske längre än så har varit extrema på flera sätt.

Barnen har varit sjuka så mycket i höst så jag har kämpat med att komma i kapp på både mitt vanliga jobb och som i influencer.
Jag har inte mått så bra stundvis. Det har varit extremt tufft de veckor då jag själv varit sjuk eller då jag kännt mig stressad över att inte hinna allt på mitt jobb och det jag planerat i mitt företag.

Sista tiden har jag tappat följare på Instagram. Flera hundra faktiskt och mina bilder når inte ut alls.
Jag försöker att testa olika sett för att bryta denna ”blockering” eller trend, som jag vill kalla det. Jag har varit med om det förr. Så slutar det en dag och så går det bra igen. Jag fattar inte riktigt hur det blir så. Men jag blir lite desperat och börjar titta tillbaka på mina tidigare bilder. För så här illa har det inte varit någongång.

Vad gick bra tidigare och hur agerade jag då med verktygen som finns.
Nu har jag en teori igen och jag hoppas den ska hjälpa mig tillbaka på banan. Jag måste ur det, för det påverkar mig så negativt. Kanske låter fånigt, för egentligen borde jag ju bara sluta bry mig. Jag är ju inte ensam om detta. Men det är svårt. Det är inte bara min hobby idag utan mitt företag.
Jag har som sagt en plan.

Får se om det kommer fungera. Jag ska inte ge upp!

Jag ligger i sängen fortfarande, men ska ta mig upp snart:) Barnen är uppe och spelar nya spel och mannen är och tränar. Får se om jag tar mig till gymmet jag med.

Ha en riktigt mysig annandag Jul nu!

Kram

Malin

Gillar

Kommentarer

josefinelouise
josefinelouise,
du har så fint hemma! en undran bara.. är de här din grå matta som du har på en del bilder? Milan heter den från jotex, den enda som jag hittar som är lik den.. 😊 https://www.jotex.se/milan/milan-luggmatta-o-200-cm/1533870-01
nouw.com/josefinelouise