Jag är otursförföljd


Vilken helg...
I fredags kväll slet jag för att bli klar med den del av soldäcket där den nya paviljongen skulle upp. Även den monterade jag på kvällen och var klar runt 22..skulle bara montera den i trallen...men var för trött. Tänkte att det fixar jag på lördagen...hm
Som ni ser på bilden längre ner så hann den blåsa omkull😰🙈 jag var och handla när jag kom ut från affären och kände hur det började blåsa och regna...jäklar...kommer ut och ser att den inte står kvar😱

Den klarade sig helt hel! Otroligt nog! Bra kvalite 😉
Men det var inte helt lätt att själv få upp den. Tänkte ropa på barnen att hjälpa mig...men envis som jag är ville jag helst undvika det. Kanske skulle det sluta med nån olycka. Jag har sån himla otur denna vecka så jag vågade inte chansa.

Solen lyste med sin frånvaro denna helg och trots att regnet öste ner så var jag ute större delen av helgen.
Jag städade på ena kortsidan av huset och slängde massor av gammalt skit på släpet. Ska ta med mig det imorgon och slänga i stan. Nytt projekt (som jag kom på igår!😆) krävde att få undan en hel del för att få in en mindre maskin för att borra hål till 4 st fundament. Det blev dock inte gjort idag. Men i veckan nån kväll så hoppas jag på det.

Nu ska insynsskydd/vindskydd upp! Något jag egentligen haft på min önskelista länge. Jag tycker det kommer bli lite mysigare på baksidan med att bygga upp denna ”vägg” med grind.
Framför mot vägen till ska jag göra rabatter och även på sidan mot poolområdet. Kanske en liten gång och mysig belysning! Har massor av idéer ☺️

Med hjälp av en jag kände här i byn så kom de förbi redan ikväll och kikade på hur det skulle göras! Ska bli kul att möta ut och snickra ihop detta! Jag är inte ett dugg rädd att göra detta. Fördelen med att ha gjort så mycket nu med poolen och soldäcket själv 💪🏼

Igår när barnens pappa skulle hämta en av dem så spårade det ur, när han valde att inte respektera min önskan att inte gå in i huset utan lov.
Jag tycker jag varit väldigt tydlig i det och bad även innan han kom att vi inte skulle ses. Just för att jag tycker det är väldigt jobbigt och ledsamt. Det påverkar mig negativt och jag behöver inte det just nu. Mina stöd har båda gett mig råd om att distansera mig från honom.
Det bästa för mig och så i sin tur även för barnen.
De slipper se mig mer ledsen och jag kan hålla ett bra fokus på att bygga upp mig själv.
Men han valde som sagt att skita i det totalt!
Sen skyller han på att barnen inte vill vara hos honom för det som hände. Han oroar sig för att grannarna hörde att jag skrek åt honom mer än om hans egna beteende. Att han inte kan se sitt eget ansvar i det!?
De hörde kanske mig, men så kan jag berätta för alla att det var han som kränkte mitt privatliv och efter hans hemska trakasserier mot mig vecka efter vecka, så har jag fått nog! Jag tar inte mer skit från den mannen.
Jag kommer inte låta min dörr vara öppen för honom längre. Nu får han jobba för att få barnens förtroende igen. Det är INTE mitt ansvar.

Trodde inte jag så här tidigt, efter att ha blivit lämnad av min fd man, att jag skulle känna tacksamhet för att få leva utan honom. Men nu gör jag det! Jag hade aldrig fått göra så mycket själv om han fortfarande varit vi min sida. Jag hade inte behövt våga göra så mycket själv. Inte en chans! Jag hade absolut varit med en hel del i pool-projektet tex, men jag hade inte fått förtroendet att bygga helt själv. Tänka ut allt och lösa alla olika moment. Klart det hade varit mycket trevligare att ha gjort det tillsammans. Men nu blev det inte så. Jag är grymt stolt över mig själv.

Nej, nu måste jag sova. Ny spännande vecka framför mig:
Hur blir det med linern?
Får jag någon kompensation för fabrikens enorm misstag?
Arvid fyller 8 år på söndag 🙌🏼🥰🥳
Min pappa fyller år och ska firas liksom hans fru🥳
Imorgon ska jag till min samtalsterapeut🙏🏼❤️

Jösses vilken vecka!!

Kram på er!
Malin

Gillar

Kommentarer

Maja S
,

Huset är väl ditt nu? Då får han lämna ifrån sig nycklarna. 👿

Du har ju inga nycklar hem till honom

MalinsHusochHem
MalinsHusochHem,

Jo precis. Han har inga nycklar nu. Men barnen öppna och ja..han travade bara in trots att jag bett honom att inte göra det...

nouw.com/malinshusochhem