Jag vågade fråga om samarbete

(Reklam- Längre ner skriver jag om ett samarbete med Yoump i Örebro)

Vilken dag jag hade igår!
Från en hemsk start till ett grymt avslut på dagen🙌🏼😍

Efter en förmiddag med alltför många sms fram och tillbaka med en viss person, så trodde jag nästan att denna dag var tömd med min energi. Men så fel jag hade!

Helt galet egentligen. Men nu vet jag att jag klarar det!
Efter den dränerade stunden med sms fram o tillbaka började jag fokusera på vad jag klarar av bra just nu: att att stå ut. Jag står ut. Jag kanske får mina gråtattacker, men jag rider ut dem och jag blir konstigt nog lite starkare efter varje gång. Jag klarar jobbiga stunder nu, jag står ut.
Jag fixade trots detta, att jobba på ganska bra igår. Jag gjorde massor av sånna där tråkiga saker på jobbet, som jag inte tagit mig tid för på läääänge. Jag rensade massor av jobbmail, sorterade fixade och donade inför det nya jobbåret. Jag blev inte helt klar, men jag känner oväntat iver att komma igång på riktigt nästa vecka. Då de flesta är tillbaka på mitt jobb.

Jag tänkte på min styrka, att jag är starkare i detta än jag trott. Jag tänkte på att jag otroligt nog kvällen innan, bokat stuga för mig och barnen i Sälen några dagar i februari, när jag fyller år. Jag kände hur det gjorde mig glad och stark. Det har och är såklart blandade känslor i det, men mest en styrka av att jag gjorde det och att jag vill göra denna lilla mini skidsemester med barnen.
Jag hade såklart pratat med dem först, och frågat barnen om de ville åka iväg till Sälen för lite skidåkning, ensam med mig. Ingen pappa som följer med utan endast med mig.
Alla tre gillade idéen🙏🏼❤️ och igårkväll, innan minstingen somnade sa han ”jag längtar till Sälen...hur många dagar är det kvar?” ❤️☺️sen kom ett minne från våra skidresor, att hans pappa brukade stanna till och bjuda på daim i backen 🥰 ok, sa jag. Då får jag väl ordna så jag också har en bit choklad, vilket jag brukar ha med, men hans minne var med sin pappa. Gullunge. Jag blev en nanosekund lite avundsjuk på just detta minne, men sen glad att han ändå att han ville berätta det. Jag vill inte att barnen ska tro, att jag inte vill höra deras minnen med sin pappa också. Jag vill verkligen att de ska känna att de kan säga allt till mig, och inte undhålla nåt från mig för att de tror att jag ska bli ledsen.

Ett annat exempel på att de vågar berätta sånt som de kan tro gör mig ledsen är detta:
Min mellersta dotter berättade igår, om samtal med en vän, där hon frågat både i förrgår och igår om att ses för lek och övernattning hos oss, men hade hört hur hennes pappa frågat sin kompis om hon var hos mig eller sin pappa. ”Hos sin mamma” hade hennes vän svarat. Då hade Ellen hört båda gångerna, att båda föräldrarna svarat, att det då inte gick bra om hon inte var hos sin pappa....det var i alla fall så hon tolkade det och förklarade för mig...
Jag vill inte göra dig ledsen mamma, men jag tyckte du skulle veta. Det verkar som jag inte får vara med henne hos dig mamma, men hos pappa...(shit tänkte jag...vad och hur ska jag svara och agera i det!? Så ont det gjorde att höra henne berätta detta..)
Så kanske det är, sa jag till slut. Men tänk inte på det gumman, svarade jag.
Blev du ledsen nu mamma? Nej, svarade jag. Tack för att du berättade. Då får vi hoppas du kan få träffa henne hos din pappa då, svarade jag så positivt jag kunde. Utan att lägga någon värdering i deras beslut inför henne.

Men sen stod jag såklart där i köket och kände mig väldigt ledsen. Mest för att våra gemensamma vänner väljer att blanda in barnen och att såra min dotter. Det är tufft nog för henne. Jag önskade att de inte gjort så mot henne. Jag funderade på att ringa dem, men kände sen att jag inte ville lägga någon mer energi på sådana personer. Jag skulle inte kunna ändra dem, och jag vet inte ens om jag ville göra ett försök. Kanske en dag längre fram för hennes skull...om det fortsätter.

(För er som är kritiska vad jag skriver om barnen så fick jag ok av min dotter att skriva/berätta om detta)

Efter jobbet igår hade äldsta dotter en kompis hemma hos oss. Jag hade börjar fundera på om vi skulle ta oss till Yoump i Örebro. Ni vet ett sådant ställe med massor av olika trampoliner.
Men efter en dyr jul och snart en 12-åring som
fyller år innan nästa lön nu i januari..så kan jag väl helt klart säga att ta med 4 barn och mig själv på en sån aktivitet kändes aningen dyr. Min ekonomi, att nu stå själv med alla kostnader i huset där vi bor jag och barnen, kommer inte bli helt lätt. Jag kommer klara det, men måste jobba mer med mitt egna lilla företagande för att kunna göra sådana aktiviteter.

Så jag tackar mig själv för det extra jobb jag har som bloggare och instagrammare/kreatör eller Influencer som det så fint heter;) det jag lyckas bygga upp med ganska många följare/läsare, under ett antal år, för det ger mig möjligheten till fina samarbeten och jobb för helt andra saker.
Jag både ringde och mailade direkt till Yoump, om att vi skulle komma dit och undrade om de var intresserade av ett samarbete med mig. Jag fick aldrig tag på rätt person på telefon, utan det blev via mail. Jag förstod direkt att jag troligen inte skulle hinna få svar på mailet inom en timma😅🙈 Men jag åkte dit ändå, på vinst eller förlust för plånboken. Jag får helt enkelt ta råd för detta, tänkte jag.

På Yoump i Örebro fick jag prata med chefen där och jag berättade om min idé av ett mindre samarbete, precis som mitt samtal och mail. Chefen/tjejen var urgulliga och tyckte jag var tuff som vågade fråga direkt! Blev så himla glad att hon sa det så ärligt till mig🙏🏼 Hon gillade mina konton och blogg (!) och på stående fot fick jag ett jätte fint samarbete. Jag blev så himla glad och det gav mig sån styrka. Vart den kom denna ifrån, var helt klart barnen🥰

Som jag skrev häromdagen, så har jag försökt att vända blad. Jag ska tro på mig själv mer nu, och fortsätta göra det som gör mig lycklig och glad. En stor del av det är just att skriva/blogga/fota och inspirera via mina konton på Instagram.

Att dela med mig av roliga saker med familjen, och allt annat i hemmet, lyfter min vardag 🥰🙏🏼 och gör det även det för mina följare i deras vardag, ännu roligare!

Att inspireras med en ny matta, kan låta som en struntsak i vissa öron, men de som följer mig, tror jag..precis som jag själv känner att den förändringen i ett hem eller som detta, en kul aktivitet med sina barn och kompisar kan vara minst lika härligt! Upplevelse är ju nåt riktigt fantastiskt och som skapar minnen för livet. En matta kanske inte lika mycket, men kan skapa en härlig känsla under lång tid i sitt hem🥰 det tycker jag också är en viktig liten upplevelse i sig.

Så tusen tack du fina chef på Yoump som vågade ta ett snabbt beslut, med kort varsel! Du gav mig sån glädje och styrka och för att inte tala om fyra lyckliga barn i ett par timmar! Jag fotade och filmade dem under tiden och vi hade riktigt kul! Fösta timmen var det inte alls många där i lokalen och det blev inte så många under den andra heller, så det kändes tryggt och säkert med tanke på Corona.

Jag kan verkligen rekommendera yoump i Örebro. Duktiga instruktörer som informerade barnen lite innan, men som också fanns i lokalen med pepp och inspiration till vad man kan göra för hopp i de olika trampolinerna. Se min story eller under kategori: jag och barnen, på @homebymalins (!) om ni vill se filmsnuttar på vad vi gjorde där😍

Jag har aldrig hoppat så mycket i mitt liv innan! Men jag smittades av barnens glädje och när de ropade ”mamma kom” ”mamma testa detta” ja då kunde jag inte säga nej. Jag var lite rädd att min rygg inte skulle palla, men det gjorde den!!👏🏼🙏🏼 Jösses så svett vi blev allihopa 😅

Efter halva tiden tog vi en fika med slush och godis. Det fanns andra nyttigare alternativ också. Men det var ju fredag igår, och jag tyckte de kunde få välja fritt. Ena dottern valde en morotskaka, som även jag fick smaka på. Sååå god!

Nåt som jag inte hade förväntat mig där, var att efter halva tiden (på första timmen) så släcker de ner lite och sätter på lite disco-ljus! Barnen älskade det! Och så blev de nästan besvikna när ljuset tändes upp sen igen😆 (men bara nästan, för det gick över på nån sekund, för vi blev vana fort med att få mer upplyst☺️).

Skrolla ner för fler bilder. Vill du komma till deras hemsida, så hittar du den här.

Idag åkte två av barnen till sin pappa. I tre dagar var planen. Men en är hemma med en kompis. En annan kommer hem redan imorgon❤️🙏🏼

Kram

Malin

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,

Wow vad roligt att de gick med på ett samarbete sådär snabbt och sjukt häftigt att du frågade direkt måste jag säga! 😊

nouw.com/charlottahagg
MalinsHusochHem
MalinsHusochHem,

Ja jätte kul😀🙏🏼 Tack❤️

nouw.com/malinshusochhem