Kan det bli mysigare!?

(I samarbete med Elgiganten)

Hej!

I veckan fick jag hem en Tenderflame från Elgiganten. En snygg eldlykta med bränsle som är både giftfri och säker uppvärmning för både i inomhus och utomhus! Ger ingen sor eller lukt!

Jag vet inte om du sett att trenden är ju nu att ha ett sådant bord med en del uppvärmning/brasa i bordet. Detta är verkligen ett riktigt bra och prisvärt alternativ för att skapa samma känsla fast du kan placera den på dina redan befintliga soffbord! Ute eller inne! Grymt!

Jag kommer ta in min Tenderflame i vinter, men nu får den vara på vår uteplats och skapa magi med sin charm under sommarens alla kvällar. Skrolla ner så får ni se den i ljust dagssken och lite mörkare.

Tenderflame är norskutvecklad serie av olika typer av kaminer som ger samma atmosfär som traditionella kaminer men saknar en skorsten;)

Min Tenderflame var lätt att montera och tända.
Passar både hus och lägenhet, då du kan enda den inomhus utan problem.

De finns som fristående golvmodeller, o som fästs på väggen eller som min snygga bordskamin som skapar grym mysfaktor!

En av de största fördelarna med en Tenderflame är att tenderfuel som ska användas till dessa kaminer eller bordskaminer är att vätskan är helt giftfri till skillnad från etanol eller liknande bränslen. (Vätskan kan inte användas i oljelampor eller andra brännare)

TenderFlame är dessutom endast brännbart i kontakt med SteelWick, som är TenderFlames unika veke och tänds först vid 104 grader.

Du hittar min bordskamin här.

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram
Malin

Gillar

Kommentarer