KOMMER JAG FIXA DET?!


Idag kom en större leverans hem! Ska bli så kul att äntligen få ha ett...runt matbord! Jag har velat ha det länge nu...Hade det i min första lägenhet och ja det är nåt speciellt med att sitta runt ett bord snarare än ett avlångt rektangulärt. Håller ni inte med?

Så nu måste jag sälja av nåt av mina bord. Innan det svarta från Jotex hade jag ett vitt i trä. Ett fynd från blocket. Det har stått i garaget nåt år nu eller mer🙈 så det är dags att sälja det eller det svart.
Stolarna vill jag nog helst ha kvar...men ja det kanske blir lite för många att förvara här hemma...jag samlar nog lite för mycket🤣🙈

När jag levde med barnens pappa, minns jag hur jag kände mig så lycklig över att han lät mig få hålla på😄🙈 jag målade om titt som tätt, och vi hade till och med rosa i sovrummet ett tag☺️💗 Det var många som undrade hur jag fick min man att gå med på det😆 Men han gjorde det!❤️🙌🏼 Han lät mig få testa och vara kreativ i vårt hem. Jag älskade honom ännu mer för det.
Jag vet att han tyckte jag förvarade lite väl många lampor och mattor i garaget, och för att inte tala om alla kuddar och plädar 😂🙊

Idag åt jag och barnen middagen i uterummet i vårsolen😍🙏🏼 så himla härligt. Barnen var på topp och ville vi skulle fixa det ännu mysigare. Det kan behövas, för just nu har ena hörnet mest varit ett ”förråd” med en hel del andra grejer..som inte ska vara där.
Kanske nåt att fixa med i helgen.

Vi satt och drömde oss till sommaren när poolen är klar. Barnen hade många frågor om vad som är kvar att göras, och jag fick lite smått ångest över vissa moment 🙈😅 jösses hur ska jag klara allt (!?)
Bygga soldäck runt poolen, bygga trappen, sätta linern, bygga telnikhuset för jetstream och så pooltaket...all el🙈 Jag hade en som skulle hjälpa mig med elen, men har tyvärr dragit sig ur. Så jag måste hitta nån annan ganska snart..så mycket som ska fixas och jag får som sagt lite smått panik över det...😨
Men jag måste tänka som jag gjorde i höstas....En sak i taget. Vad är nästa steg? Läsa på och sen planera och göra det. Hur svårt ska det va!?😆
Imorgon ska jag ner till bygghandeln här i samhället och prata om den ritning för soldäcket runt poolen, som jag lämnat in för ett pris.
Kanske är det nåt att börja bygga inom kort...frågan är bara om jag fixar det själv 😅

Natti natti

Nu ska jag titta lite på farmen sen ringa brorsan i vanlig ordning🥰 mitt bästa och största stöd just nu🙏🏼

Gillar

Kommentarer