London


Länge sen!

Hoppas ni mår bra!

Jag har haft så otroligt mycket på mitt jobb en tid och så har jag haft en tung period med ryggvärken (alltid när kylan kommer)

Den lediga tiden efter jobbet har fått bli tid med barnen och deras aktiviter..sen har jag varit ganska slut. Det är fortfarande så men för att inte ni ska tro att jag helt försvunnit från bloggen, så kommer här lite bilder från min fantastiskas helg i London med underbara tjejer. 

​Helgen för två veckor sen...wow. Den gav mig massor av energi! Visst var jag rätt trött veckan efter, men jag var så glad! Det är jag fortfarande. Jag längtar redan till nästa resa med dessa brudar:)

Resa är nåt jag verkligen älskar att göra. Det händer nåt i mig innan och under tiden. Jag får en härlig kick eller berusning av lycka! Kan ni relatera eller förstå vad jag menar?

Så nu har jag börjat längta efter att åka iväg till ett varmt land med barnen under jullovet. Jag älskar julen och vill såklart inte åka bort innan julafton. Men kanske efter! Vi får se. Det krävs två till tango;) min andra hälft måste övertalas först. 

Just nu myser jag och familjen i stugan. Vi tog med oss lite av allt halloween-pynt och nu sitter det uppsatt eller står utplacerat här istället. Haha det ser rätt galet ut. Ska fota så får ni se. 

Ha en skön fredag!

Kram 

Malin 


Gillar

Kommentarer