Instagram, Vardagsrum, Här och nu, Barnrum

Lucia❤️minnenas dag

Hej!

En lugn och fin Lucia-dag hade jag tänkt, men det blev lite av motsatsen också. Mina två tjejer är inne i en period då de svarar emot mig och pappan i huset, bråkar med varandra, retas och ja är allmänt svåra att tas med just nu. Det påverkar en hel dag, om morgonen blir som idag..
När väl barnen var på skolan och jag var tillbaka hem för att börja jobba lite hemifrån, kunde jag få lite lugn och ro i mig.
Älskar mina barn över allt annat, men när man själv går igenom en svår tid med smärtor och en del besvikelser så blir det ibland för mycket att hantera. Jag försöker tänka att jag gör så gott jag kan, men ibland blir det fel. Så ångesten kommer som ett brev på posten...gäller bara att kunna hantera den, så försvinner den också.
Jag älskar Lucia, och har alltid gjort så länge jag kan minnas tillbaka. Jag har njutit av att få vara med i gemenskapen att stå och sjunga i ett Lucia-tåg från småskolan till universitetsnivå! Haha som vi sprang runt och lussa i Luleå (där jag plugga) för olika företag. Allt för att få in lite pengar i kassan till kören. Så kul vi hade!!

Lucia❤️en dag att minnas alla fina minnen och nya! Idag fick vi se Arvid, i tomtedräkt och skägg detta år hihi, han sjöng så fint med sina kompisar😀⭐️

Nu är jag supertrött, så det är bara att hoppa i sängen😴😴

Kram

Malin

Gillar

Kommentarer