Lyckas på Instagram del 4

Hej instagrammare!

Idag tänkte jag att jag skulle tipsa om något som är en av den största anledningen till att jag som konto började synas och upptäckas av små som stora konton.

Jag har nämnt det tidigare men jag tror vi behöver djupdyka lite i ämnet för jag har förstått att det kanske inte är så lätt att förstå eller beskriver hur mycket tid jag lagt på just detta:

Att vara aktiv!

Ha ett aktivt konto.

Vad är det då?

Jo det är när du syns!
Så syns du:


1. Gilla andras bilder! Du trycker på hjärtat eller klickar på bilden i flödet.

2. Skriv en hälsning under bilderna. Och här kan man göra det på flera sätt.

Det finns bra sätt, sen finns det enligt mig mindre bra sätt. Att vara äkta är något jag försökt att hålla hela vägen. Ok ibland blir mina kommentarer också ganska lika på flera bilder och ibland korta, men mitt mål är att de allra flesta av mina kommentarer ska kunna kopplas ihop med vad personen skrivit under sin bild! Jag tycker det är väldigt viktigt. Korta kommentarer är såklart också ok! Vi har inte all tid i världen vissa dar och det kan räcka med lite kortare kommentera. Försök att ge minst 4 ord! Färre kommer inte påvisa någon aktivitet enligt algoritmerna. Jag har läst det och fått den informationen från andra konton på IG.

Så är du schysst så kan du få samma engagemang tillbaka!

3. Skriv inte bara på de du följer eller de som följer dig. Ha lite koll på detta.

4. Följ #-tags tex #inredningsdetalj #hus m.fl

Byt ut dem ibland också!

5. Delta i så många SFS. Under mitt första år sökte jag SFS och var med minst en gång i veckan. Sen såg jag till att vara aktiv på den som höll i SFS-EB för att visa att jag fanns. I de allra flesta fallen blev jag delad. Ni vet det där man säger: ”de som skriker högst...” Lite så är det på IG. Det är min uppfattning och jag har sett hur det har skett efter mina aktiviteter.

Jag la säkert 4-5 timmar varje kväll i flera månader på detta (satt upp sent många ggr pga min ryggsmärta) Oftast mellan 19-00. Det är ju ingen vanlig människa som orkar hålla på med det. Så mitt tips är verkligen inte att du ska lägga så mycket tid, men skulle du göra det så är jag helt övertygad om att det skulle generera mer än om du lägger 1 timma om dagen. Den matematiken är ju enkel;) Jag älskade och gör fortfarande att jobba hårt för att nå målen!

Det blev en sen natt...jag såg en riktigt feel-Good-film som jag inte kunde stänga av! Älskar romantiska filmer som har lite humor också!!

Nu måste jag sova. Tre barn snusar i samma rum. Så mysigt!!


Kram

MalinDenna fina lykta är från månadens interiorbox!! Så vacker❤️

Gillar

Kommentarer