Tips och inspiration, Inredning

Makeover med enkla medel!

I samarbete med Hemtex

Kvällen är sen. Jag sitter i vårt uterum och sippar på lite te. Min eländiga förkylning vill inte helt släppa. Förra veckan låg jag i feber ett par dar och när den äntligen var över kom hostan och en dunderförkylning.

I helgen fota jag dessa underbara produkter från Hemtex. Skrolla ner och se allt i både närbild och på avstånd i mitt sovrum.

Det finns så många härliga mönster på sängkläder hos Hemtex just nu. Det var svårt att välja men till slut föll det på detta djurtema. Jag tycker om enfärgat och kanske gör det sig bäst på bild i mitt flöde på instagram @Homebyskyman ;) men ni vet ju att jag älskar att testa både mönster och färg och hur rätt känns det inte nu med mönster som detta. Det är ju verkligen djurtema var man än ser sig om nu inde flesta inredningsbutiker! OCH i klädbutiker för den delen:)

Som ni kan se på bildens så kan man välja om man vill ha djurmönster eller leotryck på ovansidan av påslakanet eller kuddfodralet. Jag gillar när man kan göra den lilla förändringen och få helt annat uttryck i rummet.

Hemtex har även ett brett utbud av massor av fina inredningsdetaljer och mina favoriter är ljusstaken med fyra ljus, ljuslyktan som ser ut som ett blad i guld (finns även i svart) den lilla vita ljuslyktan som påminner om en korall eller kanske blomma.
Muggen med den grymma texten: This mum can!
Barnens favorit blev snabbt skålen i guld och tassar! Så söt!

Jag valde matchande kuddar till den ljusrosa gardinen i fylligt sammet. Den heter Sammy och färgen Begonia. Du hittar den här.

Fler länkar under bilderna!

Det närmar sig helg igen. Veckorna swishar förbi när kvällarna efter jobbet består av olika aktiviteter för barnen. Sen dryga halvåret tränar jag ett flicklag i handboll (där mina båda flickor är med) och denna termin tränar vi två gånger i veckan och snart börjar även seriematcher på helgerna. Jag trodde faktiskt inte jag skulle tycka det var så kul som jag gör! Min första anledning var att få igång flickorna i någon lagsport, men då det inte fanns något handbollslag var det ”bara” att start upp ett. Mycket jobb är det, men så värt det när man ser 20 tjejer älska handboll och återkommer till varje träning. Se deras utveckling och glädje för sporten. Men utan föräldrar som stöttar och hjälper till är det inte möjligt, så det gör också en stor skillnad i mitt engagemang som bara växer.

När du läser detta imorgon torsdag (för de flesta har nog lagt sig nu) så önskar jag dig en riktigt bra dag.

Nu ska jag dricka upp mitt te och sen ska jag försöka få mig i sängs.

Kram
Malin


Muggen med den härliga texten: This mum can! Hittar du här.
Den fina brickan i guld och spegelglas här.
Skålen med de söta tassarna här.
Ljuslyktan här (just nu nedsatt)

Den trendiga vita korall-lyktan finns här.

Den vackra ljusstaken som jag ska använda även till jul finns här. Den är nedsatt 20% just nu!
Påslakanset i leomönster finns här. 30% rabatt just nu!

Den vita mysiga pläden med fransar som finns i flera färger är nedsatt 40% kostar endast 105kr(!) finns här.


Gillar

Kommentarer

Katja Aittaniemi,
Värmeljushållaren med bladet är så söt 😊 Jag går igenom skuldsanering så lyx får vänta 3 år men tipsar om en snarlik som finns hos postorderföretaget Klingel för 179 kr sök på Artikelnummer: 04218/40X 😊 Och du verkar gilla snäckmobiler precis som jag och köpte min för 199 kr här https://www.bonprix.se/produkt/snaeckmobil-vit-916542/ Kram/Katja
www.instagram.com/magasinette/