Fest, Tips, Jul, Drömmar

Min jul

God fortsättning mina vänner!

Julen varade i två dagar här sen började jag att plocka bort allt rött för nyår;) haha lite knäppt kanske men jag började julpynta redan innan 1 dec så vi har verkligen njutit av den röda mysiga julfärgen här hemma.

Julafton firade vi hemma med min systers familj och min mamma, och på juldagen hos min pappa och sen mannens familj på kvällen. Vi hade en väldigt mysig jul och barnens glädje toppar ju allt! Men...jag hade önskat att jag inte haft så jäkla ont i ryggen. Den förstör så mycket. Mitt humör bland annat. Tålamodet sviker mig och jag blir lätt irriterad och ledsen. Så jag måste dra mig undan då och då.
Glädjande nog har jag fått viljan eller lusten att börja träna. Min smärta är inte farlig men under vissa perioder så är det värre än vanligt och lusten att ta sig ut i löparskorna tar emot. Nu har jag lyckas komma ut både på självaste julafton och annandag jul 2,5 K. Det magiska med löpning för mig är att nervsmärtan släpper helt efter en stund. Den enda stunden jag inte känner någon smärta alls!! (Bara dålig kondition...och den kan ju vara rätt tuff i sig). Tänk om det fanns någon som kunde förstå hur de ska få bort mitt kärlnystan så att mina nervsmärtor försvinner. Det är en dröm som kanske aldrig kan bli sann, men jag måste tro på hoppet!
Jag hoppas jag kan fortsätta få känslan att vilja träna igen och igen, så jag kan komma tillbaka till den jag vill vara. Träna regelbundet och må bättre. För träning ger energi och den hjälper även med den psykiska ohälsan som jag tyvärr drabbas av titt som tätt.
Nästa mål är att börja styrketräna igen.

Bakslaget vid löpning är att jag som nu sitter med en hemsk smärta och har svårt att sova..men jag vet att det kommer bli bättre. Mitt mantra: smärtan är inte farlig, hjälper mig. Men jag blir jäkligt trött på det också. Inte farlig men jäkligt jobbig!!!
Nej jag ska sluta älta o klaga. Vem sjutton vill läsa om detta.

Hoppas du haft en mysig jul med dina nära och kära! Nu går vi mot nytt år!

Kram
Malin

Gillar

Kommentarer