Mitt hem i ett år

Hej från Orlando!

Bjuder på massor av bilder från helgen!
Mötet med min amerikanska familj var en av de bästa upplevelserna på länge. Det har varit en dröm i många år att få hälsa på dem igen. Jag har föreställt mig mötet så många gånger i mitt huvud och planerat vad jag skulle säga när jag väl träffa dem.
22 år sedan. Galet många år. Jag har känt både sorg och glädje dessa dar. Varför har jag inte åkt hit tidigare? Vad har stoppat mig?
Livet.
När jag kom hem som 18 åring från året i USA, då var det ett par år på gymnasiet sen studier i Luleå och sen hände massor i mitt liv fram till giftemål, barn, hus, hund och jobb. Jag var på väg till Florida flera gånger i mina tankar och planer. Men då brorsan bodde på andra platser i USA så gick det före.

Tårar rann ner för min kind igår när Johan och jag åkte hem till huset i Orlando. Så lycklig och glad för att fått träffa dem igen. Det har gett mig ett oförklarligt lugn inombords.

Nu blir det ett morgondopp i poolen! Arvid är redan i och väntar på mig:) tjatat ett antal gånger att jag ska komma. De andra sover.

Ha det så bra!

Baddräkten hittar du här.


Kram
Malin

Vi fick se två alligatorer och flera små sköldpaddor och andra smådjur! Typ myggor🙈

Gillar

Kommentarer