Musik hjälper. Men ”han” stjälper.

(Inlägget innehåller reklam för Sudio)

Hej på er,

Senare dagarna har varit tuffa här. Fortfarande väldigt overkligt liv just nu. Det är den svåraste och mest sorgligaste semester jag upplevt tror jag.
Det känns brutalt ensamt ibland. Att ta hand om och uppfostra tre barn ensam större delen av tiden är riktigt svårt ibland. Jag saknar deras pappa i så många situationer, men börjar såklart vänja mig med att lösa dem ensam.
Det är bara det att nu m, med så mycket ledig tid, så blir det ännu mer påtagligt hur mycket sämre det blir för barnen att ha skilda föräldrar. De tvingas ju leva i denna nya vardag med. Det är ju inte bara jag som får kämpa. De får kämpa varje dag med. Det gör väldigt ont. Jag tror ingen kan förstå hur det är om man inte upplevt detta själv.

Jag har trots en tuff vecka orkat den första veckan med PT och det gläder mig. Gjort alla pass, även om jag fick hoppa över en dag, men då gjorde jag två en annan dag. Bäst är såklart att följa varje dag som det är tänkt. Men livet kommer emellan ibland. Orken fanns inte i fredags…besviken och ledsen för att två barn inte ville till sin pappa och hans val att inte försöka mer för att få med dem…
Det blev jag som fick mer eller mindre tvinga dem till honom några timmar i fredagskväll. Luften gick ur mig helt efter att ha skjutsat över två ganska arga och ledsna barn. Kom tillbaka hem till min mamma som var hemma hos mig🙏🏼 la mig i min cabana och somnade två timmar. Släppa ansvaret en stund. Jag behövde det. Jag behöver mer av den tiden…

På mina träningspass har jag alltid musik i öronen eller högtalare. Jag har fått glädjen att testa Sudio nio och två stycken Sudio Femtio.
Sudio Nio hittar du här. Jag valde de i färgen sand och jag älskar deras små vingar som gör att de sitter ännu bättre men framförallt stänger ute alla andra ljud och skapar ännu bättre ljud!!🙌🏼

Med min kod: Malinshem15 får du 15% rabatt på allt och just nu får du denna tygpåse (se bilder längre ner) vid varje köp!

Köper du två Sudio Femtio (högtalare) så får du 30% rabatt på den andra. Du hittar den jag valde här.

Så snygga och det bästa: de är vattentåliga!!!
Så dessa har jag nu ute vid poolen och kan känna mig lugn om barnen skulle råka skvätta lite vatten😅🙏🏼

Igår…vaknade runt 10…barnen sov då. Jag lät den sova lite till.

Jag försökte orka lite mer än dagen innan. Men det var svårt. Detta med hans val att ta kontakt med en advokat som skrev ett brev till mig, att tvingas ringa henne och ge min bild av situationen. Känslan att han vill mig illa är väldigt tärande och svårt att förstå. Den hjälper inte barnen alls just nu. Men han verkar inte förstå eller se hur detta gör deras vardag ännu sämre just nu. Trycka ner deras mamma som har semester och ska orka ta hand om den nästan heltid. Hur tänker han?
Vill han att jag ska bryta ihop och inte orka? Är det hans mål med detta? För att han ska få dem vilja vara mer hos dem via att juridiskt avtal…!?
Jag känner ingen empati eller förståelse från honom, att detta är både min och barnens första sommar med skilda föräldrar. Att det är en stor tragedi för dem och mig.
Alla somrar vi brukar vara i stugan, med vänner och familj och allt vi brukade göra tillsammans…kunde han inte låta oss få ha en lugn sommar? Varför göra det värre?😔

Idag vaknade jag och kände mig ganska laddad för mötet med soc och barnens pappa. Hög ångest men den gick att hantera. Jag gick upp i god tid och promenerade sen ner till lokalen där mötet skulle vara.

Jag har delat med mig på min story på @malinshusochhem idag hur det gick.

Ha en fortsatt bra dag💗


Morris ville vara med när jag fota lite🥰 sötnöt

Gillar

Kommentarer