När det vänder

Lördag!

Trodde den dagen var det igår! Haha du som följer mig på instagram @homebyskyman vet att jag skrev så igår. Haha med en ledig torsdag så kändes gårdagen som det:P

För en månad sen kunde jag knappt göra nåt extra efter jobbet. Det var som att energin tog slut varje dag runt 17. Jag kunde sitta i bilen på väg hem och lyssna på grymt bra musik och känna mig peppad på att träna! Men så fort jag kommit hem (hämtat barn, post, handlat och fixat lite med det mest akuta inför kvällen) så har jag antingen fått huvudvärk eller så har jag bara velat lägga mig ner för att sova. Jag har inte orkat nåt extra! Det har känts sjukt jobbigt men när jag började acceptera det och tänka mer positivt, så kändes det lättare.
Denna vår har varit tuff på flera sätt och det är inte så konstigt att jag är helt slut. Hjärnan är trött helt enkelt.
Kroppen är trött o sliten. Viljan för annat är svag men jag kommer igen. Sova och vila och ta hand om sig mellan varven är så viktigt.
Det är därför så skönt med dessa lediga dagar innan semestern!!
Det vänder nu, jag känner det. Små steg.

Igår tog jag mig helt otippat ut på en löptur! Hela 5 km! Träningskläderna får alltid följa med när vi åker till stugan, även om jag känner att det inte känns aktuellt ;) Men nu kom jag ut!!

Idag lördag, hänger vi här vid stugan.
Johan åkte tidigt för att köpa en sån SUP och en kajak! (Blocket-fynd) Sen vi byggde stugan här har vi länge pratat om att ha en kajak här. Så det känns jätte kul att den drömmen idag blir sann! En SUP hade jag själv aldrig tänkt tanken på förrän Johan sa det här om dagen. Det är är en sån bräda som man ska stå på och paddla (stans up paddle). Jag kan inte riktigt se mig stå på en sån, utan jag kommer nog sitta på den som grannen här:-)

Två av barnen sover i tält fortfarande och en där inne. Solen skiner varmt mellan diset över sjön.
Jag hade tänkt att ordna en smarrig frukost till mig och barnen och sen hoppas jag på lite sol och bad idag (igen!)

Med koden: skyman25 får du 25% rabatt på ett köp hos Glacial! Här! De snygga flaskorna som håller ditt kalla vatten kallt i 24 h!! Och varm dryck i 12 h!! Välj bort plast och hjälp till att påverka överflödig plastkonsumtion🙏🏼

Ha en härlig lördag!

Kram
Malin

Gillar

Kommentarer