Belysning, Inredning, Tips

Nyheter hos Ljusexperten!

[caption id="attachment_424" width="1600" height="2112"]
Jag har flyttat in min fina golvlampa som heter Froggy i sovrummet. [/caption]

I samarbete med Ljusexperten.

Godkväll!

Jag måste bara visa nyheter som snart finns i alla 29 lokala Ljusexperten-butiker och online hos Ljusexperten! Se bilder nedan.

Även detta år har jag äran att få samarbeta med detta företag och jag känner mig otroligt ärad av det. Inte kunde jag ana när jag började dela med mig av mitt hem för 2 år sen, att jag skulle få sånna möjligheter. Jag älskar verkligen inredning och belysning är nog det jag älskar mest! För vad vore ett hem utan mysig belysning?! Mörkt och trist;)

Ni som följer mig på instagram vet ju hur jag gärna vill inspirera mina följare med diverse belysning och flyttar runt dem i mitt hem ganska ofta, så ni kan se olika stylingar och hur en lampa kan skapa stor förändring för helheten i ett rum.

Ofta känner jag att jag hittat en plats för en taklampa och blir så himla nöjd. Här-ska-den-alltid-få-vara-känslan dyker upp, men så flyttar jag på den igen och samma feeling kommer! Haha ja men så vill jag som sagt ofta flytta runt på min inredning och möblerat gärna om. Det är bara sån jag är!:)

Så det är inte bara är för att kunna ta nya bilder och så, utan detta har jag gjort så länge jag kan minnas. Jag tror min mamma kan stryka under på det. Jag möblerade om mitt flickrum varje månad, om inte mer;)

Alla nyheter kommer ni kunna ta del av här.

Tills vidare får nu njuta av dessa bilder:

[caption id="attachment_423" width="1200" height="1200"]
3SOME By Rydén finns som tak-, bord- och golvlampa[/caption]

[caption id="attachment_421" width="1200" height="1200"]
Splendor-serien By Rydén utökats med en riktigt läcker vägglampa Jag har den i taklampa över vårt matbord! In och kika på @homebyskyman om du vill se den![/caption]

[caption id="attachment_422" width="1200" height="1200"]
Så snygg!! Leola By Rydén finns tak-, bord- och golvlampa.[/caption]

Ha en fin kväll min fina!

Kram

Malin

Gillar

Kommentarer