Här och nu, Instagram, Tips och inspiration

Nyklippt hos Pastill i Örebro

Hej!

Igår var jag hos Pastill i Örebro och fick en riktig makeover!! Både avfärgning, infärgning och klipp av bästa Evelina!
Så himla nöjd!! Kolla in före och efterbilden fattar inte varför jag slängde i den där svarta kalla färgenhaha
Ni som behöver en förnyelse eller ny frisör kanske;) ta er dit! De jobbar efter kundens önskemål! Så de har kvällsöppet också

Tidsboka här .

Oj nu måste jag skynda i säng.
En tuff dag är snart slut för mig. Ser fram emot en ny dag.
Har en del fix också inför helgens fest!

Ta hand om dig
Kram
Malin


Gillar

Kommentarer

Allie Reyna
,
Hej, jag heter "ALLIE REYNA" Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut ... Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter ... Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp honom på +7 (926) 512-8701.