Inredning, Instagram

Nytt år! - ny plats för min blogg!

Välkommen hit! Min blogg är numera placerad här hos Inspoguide.com och det är jag så himla glad för! Ska bli så kul att dela min vardag här med tips på allt från inredning till mode, träning, kost, livet som influencer. Som vanligt kommer du se delar på mitt instagramkonto: homebyskyman men ännu mer här! Just nu kör jag nog den största SFS-en jag haft nånsin på Instagram. Den pågår hela denna vecka och kanske några dar i nästa. Så har du ett instagram konto som du vill ska få chansen att synas för ca 90 tusen följare så va med vetja!:)

SFS betyder: share for share (dela för att bli delad typ) Du delar en bild från det konto som har en s.k SFS och sen är det bara att vänta och hålla tummen att kontot delar ditt!

Men medan du väntar så va flitig att kommentera och gilla andra som blir delade i den SFS du är med i. Då ser kontot (tex jag) dig och det kan bli så att du bara för det engagemanget blir vald;)

Jag hade aldrig haft så många följare om jag inte hade varit med i många SFS! Så det är nog mitt bästa tips för att du ska sprida ditt konto och synas.

Ha nu en fortsatt toppen dag, så hoppas jag vi ses här igen!

Kram

Malin

Gillar

Kommentarer