Nytt från Jotex

Hej onsdag!

Varje dag har såklart sin charm, men onsdag är väl efter fredagen den mest festliga lilla vardagen. Jag menar det är ju ändå Lill-lördag;)

Idag blir jag hemma igen med min äldsta dotter Malva (9 år). Stackarn har haft så ont i halsen och lite feber. Hon ville så gärna till skolan idag, men orken finns mest i hennes lilla huvud. Kroppen orkar inte ens ta sig till frukostbordet. Jag får istället servera henne vid soffbordet.

Igår packade jag upp dessa juvliga inredningsgrejer från Jotex. Älskar den svarta vasen vars form ser ut som en vacker svart blomma helt utan nåt i. Men som tur var hade jag några fina kvistar från helgens fotografering att klippa ner lite. Haha eller ganska mycket! Vasen är så låg. Men snygg! Älskar vaser. De står i alla skåp. Tur att jag ska montera ihop ett vitrinskåp idag (om jag orkar...börjar och är ganska förkyld själv:/). Alla mina vaser börjar ta plats. Mannen notera att snart får inte ens flingorna plats i skafferiet. Haha

Den svarta vasen hittar du här.

Så har vi de matchiga guldiga sakerna också. En underbar skål (för påskens godis eller varför inte lite frukt). Vasen i guld är så galet cool. En liten bollvas som du ställer i den ställning (eller vad man nu ska kalla det) som är en del av vasen.

Skålen hittar du här.
Vasen i guld här.

Nej, nu måste jag styra upp lite här hemma. Man får helt enkelt passa på när man ändå inte kan jobba. Tvätt, städa och så kanske liten stund i solen.

Ha en toppen dag mina fina läsare!

Kram

Malin

Gillar

Kommentarer

FruOlofsson
FruOlofsson,
Så fina bilder
nouw.com/fruolofsson
MalinsHusochHem
MalinsHusochHem,
Tack snälla!💗🙏🏼
nouw.com/malinshusochhem