nytt samarbete-6 kiloFormex

Hej!

Snart är lördagen slut, och jag med! Haha
Så mycket som hänt denna vecka och jag skulle ju bloggat mer men tiden har bara sprungit iväg, men det ska bli ordning på mig;)
Jag är så otroligt glad för 3 saker!

1. Jotex vill samarbeta med mig igen! Jippi:) jag bara älskar deras sortiment nu! Jag klickade hem den underbara mattan som ni hittar här.

2. Jag har klarat mitt viktmål med Best in Shape! Ni hittar denna underbara PT här. Jag har haft kost- och träningsschema. Inte så mycket styrketräning pga mina två ryggoperationer i höstas, men varje dag har jag tränat 25 min cardio och nu de sista två ville Richard att jag skulle öka på 10 min. Så jag har haft en så kallad prehab och rehab under dessa 11 veckor. Det viktigast för mig är inte att gå ner massor i vikt utan bli mer hälsosam, sluta småäta och stärka kroppen. Men det är ju verkligen inte tråkigt när vågen visade mer än 6 kilo mindre!!:) En vecka kvar och jag ska satsa allt jag har kvar! Givetvis kommer jag aldrig äta som jag gjort tidigare, för jag mår så mycket bättre med mindre fet mat och massa kött som innan. Har du frågor om detta får du gärna maila mig eller kommentera inlägget. Min mail är homebymrsskyman@hotmail.com


3. Formex är bokat för nästa vecka med min numera arbetspartner och nyfunnen vän. Love you girl! Mer om detta snart, promise!

Nu ska jag se lite tv med mannen sen sova!

Kram på er!


Jag testar olika sängbord om ni undrar fick låna superfina från en vän som ska ha dem i ett Myresjö hus sen för visning. Tänk att inreda ett helt hus!! Vilken känsla och vilket jobb!!

Mattan ovan är så vacker! Längtar tills jag får hem den. Den kommer passa både i vardagsrummet, sovrummet och under matplatsen!! Love love

Gillar

Kommentarer

feliciaottosson,

Åh vad roligt!!

nouw.com/feliciaottosson
bohemianrhapsody,