ORKEN BÖRJAR TA SLUT

Tänka positivt
Välja glädje
Jo vars. Det är väl klart jag vill det. Men senaste dagarna har varit svåra för mig. Helgerna drar ner mig mer. Kanske ännu mer när inte alla barnen var hemma.
Sen är två av dem sjuka, och det gör inte saken lättare.
Hur barnens pappa kunde låta sonen både bada ute i spapool och ta med honom på innebandyträningen i helgen...är för mig helt oförstående. Speciellt när Arvid var hemma sjuk både i torsdags och fredags.
Så i söndags blev han sjukare när han kommit hem till mig.
Jag blir så trött...och ännu mer ledsen. Arvid behöver verkligen inte mer frånvaro från skolan.

Jag försöker hitta en balans i allt jag gör och hitta stunder för återhämtning, men jag lyckas inte helt bra. Fallet känns djupt just nu.
Jag får bara acceptera läget och hoppas på bättre dagar. Alla skriver att det tar tid. Låt det ta tid. En dag blir det bra.
Men blir det verkligen det? Helt bra? Jag har svårt att tro det.

Jag känner hur jag förändras som person mer och mer, av att vara med om denna hemska händelse. Det nya livet som ensam mamma med tre barn. Ensam sköta allt i vardagen och ta hand om huset. Vissa dar känns det övermäktigt och alldeles för svårt. Kommer jag klara detta? Var det fel beslut att välja att bo kvar här?

Men så gör jag det för barnen skull. Jag stannar i huset för deras skull, deras trygghets skull.
Jag trivs väldigt bra själv i huset, men det gör också väldigt ont att bo här ensam.

Så fort jag slutat jobbet idag var det som att trycka på en ventil. Tårarna strömmade nerför kinden och jag drog mig undan för att gråta ut. Barnen såg det inte just då.
Jag stekte sen nötfärs till tacos, trodde jag hade stängt av plattan...men kom tillbaka och hittade allt bränt...Jag hade glömt att stänga av värmen helt. Där stod jag och tittade på den brända maten. Tänkte för mig själv att jag har två val nu. Bryt ihop och gråt eller gå vidare. Med andra ord skit i detta misslyckandet.
Inombords ville jag bara skrika och gråta ut. Men den andra Malin, sa åt mig att skita i den brända tacosen. Börja om.

Ner till Ica och handla lite mer mat. Ny nötfärs bla🙈

När jag kom hem hade ena dotterns städat av i köket och hackat upp allt för tacos 😍🙏🏼 helt utan att jag sagt nåt. Jag blev så himla glad och rörd. Jag har de bästa barnen❤️

Min diskmaskin som jag beställde 22 feb har ännu inte kommit..ringde idag och fick veta att den funnits i Örebro sen 26:e...men för att jag även beställt inkoppling så tar det tid innan de åker ut med den!? Riktigt irriterande. Jag bad dem åka ut med den nu, så får jag ordna inkoppling själv. Jag blir galen på all disk jag måste handdiska nu...😓

Imorgon ska barnen till sin pappa. Jag sa det till barnen och bad dem packa. Ingen av dem ville det. Tror och hoppas de kommer till honom, men räknar med att minst ett barn stannar hemma hos mig.

Kram o godnatt

Gillar

Kommentarer