Drömmar , Kläder, Tips och inspiration

På resan från Kappahl!

I samarbete med Kappahl

Hej!

Då var det snart dags att påbörja vår efterlängtade drömresa!
Flera drömmar i en och samma resa blir sann.
Den första är att få ta hela familjen till det land som min bror bott i nu i flera år. Det ska bli fantastiskt att få hälsa på honom och hans man i deras nya hus (som de slitit med renoveringen i över en månad för vårt besök!). De bor i Atlanta och givetvis ska ni få följa med mig på min resa i bilder här på bloggen! Nu när jag inte jobbar dubbelt så ska jag blogga mycket mer!

En annan stor dröm har varit att få återvända till den familj jag bodde hos under året 1995-1996 i Florida ❤️
Min amerikanska familj!
Jag gick sista året på high school och fick uppleva graduation med class of -96 på Eustis High School. En helt underbar upplevelse på många sätt.
Jag lämnade Sverige efter sommaren -95 och min första kärlek för dryga 10 månader. Det var inte det lättaste som en nyförälskad 17-åring. Men jag gjorde det!
Grät i många veckor om kvällarna, och längtade till söndagen för att få ringa hem. Då mina föräldrar var skilda så turades de om att ringa mig. På den tiden fanns inte mobilen eller internet på samma sätt. Det var heller inte gratis att ringa till USA. Jag vet att jag precis börjat maila, men det var långt ifrån alla som hade en dator och mail hemma i sverige. Så det blev brevväxling till största del.
Snart växte kärleken fram till både föräldrar och barnen i familjen och den underbara skola jag fick gå på.
Jag älskade Florida och livet i en hel familj. 5 år innan hade jag fått uppleva en av den största sorgen i mitt liv då min pappa lämnade min mamma för en annan kvinna. Min syster flyttade också snart hemifrån, vilket förändrade livet som mellanbarn. Kvar var jag, min lillebror och mamma.
Att lämna dem så länge var svårt.

Men det var då och idag har jag en underbar lillasyster som blev till senare och ja livet har andra vägar ibland och till slut blir det oftast hur bra som helst!

Det kommer bli ett otroligt kärt återseende att få träffa Familjen Diggs igen med många skratt och tårar. Overkligt. 20 år sedan jag såg dem IRL!!

Min bror och jag tågluffa i USA 2 år senare efter min student (-98) Haha igår letade jag fram filmen från den resan. Så kul att se! Den får åka med över så jag och Robin kan minnas tillbaka igen och skratta som jag gjorde inatt...nattuggla och nervös inför resan! Kunde inte lägga mig förrän vid 2...

Alla härliga sommarkläder på bilderna hittar ni här .

Nu ska jag ta tag i den sista packningen och göra frukost till kidsen.

Ha en skön söndag!

Kram

Malin


Gillar

Kommentarer