Mina barn, Familj, Separation

Smärtsamt att se

Hej på er

Tror jag berättat om att jag har tandläkarskräck och hur illa jag mår dagar innan men även efteråt. Alltid lika traumatiskt att vara med om för mig🙈

Så när jag blev tvungen att ta med min ena dotter för att dra ut två tänder, hos tandläkaren...gissa om jag var rädd! Jag ville ju absolut inte överföra min oro till henne eller visa att jag var mer rädd än hon.
Så detta skulle bli en stor utmaning för mig plus att jag faktiskt tänkte att det kanske inte kommer gå bra alls!?
Jag kanske svimmar eller börjat gråta🙈

Men...
Stunden innan mådde jag så mycket mer sämre av min stora livskris eller hjärtesorg om att bli lämnad, och det gjorde att jag klarade hela 1,5 timma i detta rum över förväntan.
Stackars gumman som fick ligga ner hela denna tid med lustgas över näsan och kämpa för att orka med både bedövning och en mindre lyckad teknik av tandläkaren att få ut de två envisa mjölktänderna som inte velat ramla av.

Det var smärtsamt att höra dialogen mellan de som jobbade med Ellen att de hade behövt setet med mindre verktyg ”de var upptagna” hör jag den andra svara...😳😭 Där å då villa jag bara skrika åt dem att de inte var kloka som fortsatte kämpa med alltför stor tång och verktyg. Men jag var tvungen att hålla mig lugn och hålla Ellens händer och peppa henne så gott jag kunde. Hon började skaka och gråta om vartannat och jag kände hennes panik. Så jag kunde inte annat än att finnas och fokusera på henne genom att prata lugnt och stötta och krama henens händer som höll i mig krampaktigt...

Efteråt bad jag dem att använda rätt verktyg när min dotter nästa gång...måste ta bort samma tänder på andra sidan...(hur nu vi ska kunna motivera henne att gå dit igen efter denna hemska stund😓)

”Vi hade rätt verktyg” får jag till svar. ”Men snälla du” sa jag, vi hörde ju er diskussion klart och tydligt. Sen kom massa bortförklaringar och jag blev tvungen att avbryta det för att lägga fokus på min dotter (som de inte verkade ta notis om, som fortfarande låg och skaka och var helt förstörd av det som hon just tvingats igenom😓). Då hon fått lustgas hela tiden, så var hon tvungen att ligga kvar med den ett par minuter efter. Så långa minuter....så hemskt att se och sen höra ta tandläkaren försöka bortförklara sig...fy så arg och ledsen jag blev...men höll det inom mig för Ellens skull.

Jag tror faktiskt inte att jag skulle kunde klarade av denna hemska stund så bra, om jag inte just nu mått så extremt dåligt mitt liv just över den separation jag tvingas gå igenom.. Men det är min egen slutsats, eller så är det en inbillning.

Efteråt var dottern jätte ledsen och nästan i nån slags chock över det som hon tvingats gå igenom. Hon var arg på ta tandläkaren och kände precis som jag att de skulle haft rätt verktyg från början. ”De borde inte sagt det högt mamma. Att de behövt andra verktyg,,,det gjorde mig mer orolig”

Jag hade planerat att åka förbi jobbet efter åt, för att skriva ut en sak...men hennes smärta efter var så hemsk. Jag kunde inte lämna henne en sekund.

Till slut hjälpte medicinen och hon kunde slappna av hemma och njuta av att helgen var här på fredageftermiddag🙏🏼

Jag själv njuter inte lika mycket av helgerna nu mera.
Fredagkvällen var hans med barnen och jag höll mig undan.
Mest i uterummet och lyssnade musik, surfade runt på Instagram och lite annat. Mycket otrevlig och sorgligt att inte vara inkluderad med familjen. Jag var endast inne när vi skulle äta och sen sova...

I lördags, vaknade jag tidigt och fick en möjlighet att prata ostört med mannen, när barnen sov. Det var skönt men alltid jobbigt numera.

Igår söndag hade jag planerat att fota och fixa lite för några fina samarbeten som jag tänkt lägga ut i veckan..men jag orkade inte riktigt med allt jag planerat...

Fick i ljus i granen iaf😓

Kram

Malin

Gillar

Kommentarer

matgladjemedjessica
matgladjemedjessica,

Nej fy vilken tandläkare. Så här får det absolut inte gå till. Be om att få byta tandläkare direkt, så gjorde vi. Starkt jobbat av dig som höll ut din panik och stark jobbat av Ellen ❤️

nouw.com/matgladjemedjessica
MalinsHusochHem
MalinsHusochHem,

Ja det va inte kul alls😓🙈 Tack❤️

nouw.com/malinshusochhem
Fobibella
Fobibella,

Jobbigt med Tandläkaren 😟

nouw.com/fobibella
MalinsHusochHem
MalinsHusochHem,