Tips och inspiration, Inredning, Smycken

Snygg förvaring och läs om det hemska som hände min yngsta flicka igår!

Ny vecka!
Vi kom aldrig iväg igår till stugan. Både Johan o jag va för slitna, men idag bär det iväg.
Ett par dar i stugan och sen mot fjällen! Igår fick vi frågan att hänga på ännu längre norrut. Det kunde vi inte motstå. Ska bli så härligt att komma till Vemdalen😍🙏🏼

Idag måste jag bara tipsa er om detta fantastiska smyckesskåp!! Så smart lösning och det blir så snyggt med örhängena på.

Du hittar den här!

Alla vackra örhängen hittar du här .

Skåpet finns i svart också, har en av den också.
Ska visa bild på den en annan dag! Den ska få sitta direkt på väggen i det mindre badrummet.

Jag måste bara berätta vad som hände igår i detta badrum. Jag känner mig som världens sämsta mamma🙈😭

Mina döttrar ville prova en ansiktsmask (som de fått i present). Jag läste hur de skulle göra och de va taggade som bara den...allt gick bra tills de skulle ta bort masken🙈 eller när den va borta.

Min yngsta dotter (8 år) blev brännskadad😱😭😫 jätte röd om kinderna och vi fick ta på sån kräm, efter-sol ni vet. Jag grät inombords och fick så otroligt dåligt samvete. När man tänker efter så kanske inte barn ska använda sånna masker...så aldrig mer hos oss! De får bli stora tjejer först😞har nån varit med om detta? Eller kanske det är bara jag som varit så dum..😫😭

Ha en bra start på nya veckan!

Kram
Malin

Gillar

Kommentarer

moasiim
moasiim,
Men stackarn.. :/ Har också blivit ordentligt röd och brännhet efter en ansiktsmask, värst var nog dagen efter.. En stark rekommendation (som jag var dum nog att inte leva efter själv den kvällen..) är att testa krämen på ett litet parti först. Gärna på handen eller handleden. Får man få en reaktion bör man absolut inte applicera den i ansiktet!
nouw.com/moasiim