Här och nu

Sorg och glädje denna vecka

👋🏼 Hej

Första veckorna med skola och jobb har gått i ett. Har inte riktigt hunnit med att ställa om eller att hinna med allt (som att blogga)

Denna vecka har varit både skit tuff och helt underbar! Livet. Upp och ner, ni vet.

Den började ganska tungt. Ett besked om att en arbetskamrat gått bort i helgen.
Det kändes overkligt och jag grät på jobbet när jag läste mailet.

Samma dag var jag hos min Natrapat för ryggen och dagen efter hade jag fruktansvärt ont. Jag kom ändå iväg på en mysig tjejträff, men fick åka hem mycket tidigare än tänkt.
Jag kunde knappt sitta, ligga eller stå ut.
Kvällen var hemsk. Jag grät och ville ge upp. Medicinen får min mage att få spel och jag kände sån hopplöshet.

Trodde inte jag skulle komma ur sängen på onsdagsmorgon, men då hade jag fått tillbaka lite kämpa-glöd igen. Så jag tog mig till jobbet.

Jag valde att åka till stugan efter jobbet, för att umgås med mamma och lille Morris, men framförallt så kände jag stort behov att få lämna hemmet och rollen som mamma en stund. Vara själv men ändå ha sällskap. Komma bort till min älsklings plats på jorden.
Till stugan. Vid sjön.

Åkte hem tidigt på fredagen innan solen gått upp för att möta massa fina andra kollegor inom Instagram- och bloggvärlden.
En jätte mysig stund på restaurangen Gro i Örebro.

Sen jobb på mitt vanliga jobb, där vi bla höll en tyst minut för vår arbetskamrat via Skype❤️ tårarna rullade igen...när en arbetskamrat talade så fint om honom. Fortfarande så ofattbart att han inte finns. Alldeles för tidigt fick han lämna oss.

På fredagkväll var jag helt slut. Ensam med barnen försökte jag ändå ordna en mysig kväll, men tankarna om att vi lever ett skört liv fanns hela tiden där.
Vi måste vara tacksamma för alla våra dar.
Även om jag lever ett svårt liv med smärta varje dag, så får jag vara med. Jag får vara med min familj och leva.

Nya tag på lördagen och trots att jag ville ligga framför tvn under en filt hela dagen, så såg jag till att nyttja dagen till fix och att umgås med barnen så mycket jag kunde.

Det blev en bra helg och idag söndag har jag äntligen tagit mig över ett berg. Jag tog mig till gymmet med mannen! Det har inte funnits någon motivation för det på flera månader.
Jag hoppas nu att jag tar mig dit en gång till och en till och så vidare. Jag behöver träna min kropp för att bli starkare, för att orka.

Nyss kom jag hem från träning med mitt handbollslag. Mina båda flickor är med, bara en idag. Jag hade ingen lust innan, för smärtan var hemsk igen i ryggen. Styrketräning får min smärta att öka en tag efter träningen men sen vänder det.
Så ja, av den anledningen ville huvudet stanna hemma igen och ligga i soffan och se på film...
Men jag tog mig iväg! Det var så kul! Som alltid. Jag får energi där och då.
Men efter är jag dränerad. Idag kanske ännu mer pga styrketräning och så den tunga städningen i garaget😅🙈

Nu ska jag ta en varm dusch och sen: soffan🙌🏼
Det är jag väl värd då?;)

Kram
Malin
Gillar

Kommentarer