Spöken som spökar & så blev det!

Hej hej!

Lördag. Det regnar ute och jag låg och fundera på om jag skulle träna idag. Nu har det varit dåligt med det på ett par veckor. Måste komma igång igen!! Men när inte knoppen vill då är det svårt. Kroppen skulle verkligen må bra av det och även knoppen (huvudet alltså;P)

Spöken som spökar där uppe.
Har ni sånna perioder?
Jag har det.
Perioder då jag måste hålla igång med en massa för att inte låta tankarna ta över. Då blir det lätt en depression för mig.
Jag ska inte skylla bara på min smärta i ryggen. Mitt liv har inte varit helt lätt på andra vis heller.
Jag har fått uppleva saker både som ung och i vuxen ålder som skapar dessa perioder av orkeslöshet, nedstämd, ångest och oro. Sånt påverkar såklart idag.

Träning brukar hjälpa grymt mycket.
Så jag vet att det är en bra medicin, samtidigt som jag inte får tummen ur eller orken att ens ta på mig träningskläderna vissa dar.

Stressen av allt som jag vill göra och hinna göra och åtaganden som jag tagit mig an ligger på och flåsar mig i nacken. Låter ju faktiskt sjukt jobbigt nu när jag får det i text, men så gillar jag det konstigt nog när det är tempo och stora förväntningar, förhoppningar i luften. Det kittlar i magen!!
En viktig person i mitt liv sa till mig en gång, när jag var tveksam över ett beslut: ”kittlar det i magen?”
”Vadå?”
”Pirrar det lite när du tänker på det? Får du några känslor där?”
”Ja”
”KÖR DÅ”

Jag kan säga er att det kittlar så mycket så jag ibland får för mig att börja skratta!
Så jag ”KÖR”!!

Tack L. Tack för att du fanns där för mig mina första år i arbetslivet. Du gav mig så mycket som ledde till beslut som har tagit mig var jag är idag. Love you!

Igår öppna jag de stora kartongerna i garaget och miljarder frigolitbitar flög runt i hela huset (typ...överdriver lite)
Men det blev att dammsuga både på mig själv och större delen av tvättstuga, kök och sovrum! Haha
Galet vad det flög runt. Sånna små små vita kulor.
Jag ska erkänna att min taktik inte var den mest genomtänkta vid öppningen.

Nåväl. Jag är grymt nöjd med våra nya sängbord i glas!
Var jätte nervös över att jag valde svarta.
Mitt hem har länge varit mest vitt och ljusa val. Men som ni kanske ser på mina bilder så smyger det in sig mer och mer svart!!

Mina sängbord hittar du här.

Nu ska vi ta tag i denna dag.
Hem till pappa på lunch och vi ska få veta nåt intressant stod det i inbjudan. I en vecka har jag undrat och vi har gissat hejvilt här hemma. Haha
Men snart får vi alla i familjen veta. Ska bli skönt!! Sånna oklarheter i mitt liv gör mig stressad på ett jobbigt sätt;) haha

Ha en härlig lördag nu. Och du! Är du osäker på ett beslut?! Kittlar det till i magen? KÖR!!!


Kram
MalinMina nya fina posters med ram hittar du här !

Vackra bukett höstfägring från Interflora. Här hittar du min bukett!! Enkelt att beställa via nätet (ett samarbete).

Gillar

Kommentarer

Homebyskyman,
Tack snälla! De finns här: https://artyswede.se
oj vilken bra fråga! Jag utgår kanske mest från vitt och fyller sen på med färger jag gillar som rosa, grått och svarta detaljerkram
nouw.com/homebyskyman
Homebyskyman,
Ja men fråga på du! Kolla gärna mitt Instagram också, där ser du mer bara fråga på! Kram
nouw.com/homebyskyman
Mia
,
Känner så väl igen mig i det du skriver.
Man vill så otroligt mkt men ibland tar det bara stopp. Har tänkt i flera veckor nu att jag ska komma igång med träningen för jag vet att den ger mig kraft och energi men jag tar mig liksom inte dit. När jag jobbat och fixat med allt runtom hemma så tar det liksom stopp.
jag drabbades av en utmattningsdepression för 4 år sen och det är en lång väg tillbaka. vill så mkt samtidigt som jag får ett stresspåslag. Det är en sån vågskål hela tiden.
Ta hand om dig fina du
Homebyskyman,
skönt att höra att man inte är ensam i det samtidigt som jag såklart önskar att vi slapp känna så. Tack för att du delar med dig! En dag kommer du orka och vilja träna men som du skriver är det verkligen inte lätt att få ihop livet. Ja det är en vågskål. Tråkigt att du drabbades av utmattningsdepression. Ta hand om dig och kämpa på fina dukram!
nouw.com/homebyskyman