Tips och inspiration, Inredning, Tips

Svårt ibland och fina favoriter

Godkväll,

Tanken var att detta inlägg skulle ut igår, men på vägen hem från Vemdalen fick jag migrän och det gav sig inte förrän idag, efter en natts sömn.

Jag hade kunnat stanna kvar i fjällen några dar till. Det kändes som det gav mig så mycket energi och glädje. Bo ihop med syrran och hennes familj var jätte mysigt. Det händer ju inte så ofta.

Barnen var ledsna över att sportlovet nu var slut med kusinerna. ”Vi kommer sakna dem. Det känns så tomt utan dem nu”

Vad säger man till det?

Jag vill alltid försöka vara positiv även när hjärtat värker, när barnen är ledsna. Men mina ord om att vi ses snart igen gav ingen tröst där bak i bilen. Små suckar och ledsna blickar fick jag tillbaka.

Men så är ju livet. Vi har alla sorters dagar, med familj eller vänner, dagar som aldrig kommer tillbaka men blir till fina minnen som alltid finns med oss i livet och som jag tror är det som bygger upp oss till den person vi blir och är i vuxen ålder.

Min vecka började med vård av barn, och så även imorgon. Min äldsta dotter är genomförkyld och hade även lite feber idag. Trist såklart, men mysigt att få rå om henne och få mer tid tillsammans. Jag passade på att måla om i sovrummet:) det rosa är numera gråbeige. Jag är så himla nöjd. Jag älskar ju rosa men efter ett år av det i sovrummet är jag mätt på det. Jag vill gärna ha rosa överkast men med rosa väggar blev det lite too much;)

Bildbevis kommer!

Skrolla ner och se några nyheter och favoriter som jag gärna skulle ha i mitt hem!


Kram

Malin

Du hittar den snygga krukan i staty pink här .
Urnan här .
Ljusstaken i guld här .
Den snygga boken här .

Gillar

Kommentarer

MAJALUNDSTRM
MAJALUNDSTRM,
Åh vad mycket fint!
nouw.com/majalundstrm
moasiim
moasiim,
Wow vilken vacker ljusstake!
nouw.com/moasiim
eschutz
eschutz,
Älskar verkligen krukorna 😍🌸
nouw.com/eschutz