Här och nu, Instagram

Tack Funäs - blomster - ljudisar

I samarbete med Kapphal

Hej!

Då var man hemma igen efter en riktigt härlig vecka i Funäsdalen! Sen att 10% av tiden bestod av bråk mellan barn, trött 4-åring som inte vill köa till liften, eller vill ”åka själv” fast man vet att han egentligen inte borde det. Stanna! Skrek han ”Jag åker ner sen åker du”Haha vilken sköning och bestämd liten kille. Jag vill skratta åt honom och göra som han sa. Men vad blir det för barn som får bossa och bestämma redan i den åldern över sin mamma. Haha så jag gjorde såklart inte som han ville och det slutar med att han skriker hela vägen nerför backen till liften. Så nja en härlig vecka var det kanske inte hela tiden;).

Men så många fina och roliga minnen jag bär med och hoppas att barnen gör med. Den bästa eller roligaste var nog när Arvid drar upp sin halskrage, så han ser ut som en påsk-gumma typ och säger: ”hashtag gumma” haha 4 år!? Kan man sånt då? Flera i värmestugan hör detta och jag var inte den enda som skratta åt hans moderna skämt! Haha

Denna vackra bukett fick jag levererad i samband med min 40-års dag♥️

I samarbete med Kapphal har jag fått möjlighet att testa deras underställ i marinoull. Jag hade dem inte bara som underställ utan de var så sköna att bara mysa i när man strutta runt i stugan. Jag kan verkligen rekommendera dem! Ni hittar dem här .

Min vän Peter Lood släpper alla sina böcker i sin deckar serie som ljudböcker!! Ni hittar dem här . De är så bra och det ska bli så kul att få höra dem som ljudisar!;)

Borta bra men hemma bäst! Älskar min säng. Så skönt att få sova i den inatt. Min onda rygg behöver den:)


Kram och God natt


Malin

Gillar

Kommentarer