HĂ€r och nu, Inredning

Tillbaka till vardagen

Hej pÄ er!
Helgen som va gick fort men redan imorgon startar en ny!😍
Vad ska ni hitta pÄ?
Förra helgen hÀngde vi i stugan och det var minst sagt varierande vÀder. BlÄst, regn och sol och snö! Barnen fick chans att göra Ärets första snögubbe, sÄ det tackar vi för
.
I helgen som kommer blir det handbollsmatch för mitt flicklag som jag trÀnar. Det Àr snart 1 Är sen jag startade upp laget och det Àr galet vad de har utvecklats! Vi förlorade matcher i början av terminen men vann sen flera mot slutet. Det viktiga Àr sÄklart inte att vinna utan att ha kul! Men tjejerna Àr alla sÄ mÄlmedvetna och vinna Àr nÄt de gÀrna gör;)

I helgen tÀnkta jag planera min dotters födelsedag som Àr i slutet av januari. Kan inte fatta att min Àldsta blir 11 Är. SÄ snÀlla och rar och alltid glad. Min Malva. Hennes önskan Àr bla att fÄ ny tapet eller mÄla över den tapet hon har. Vi fÄr se hur det blir med den saken. Jag kÀnner mig rÀtt sliten om jag ska vara Àrlig. RyggsmÀrtor varje dag sÀtter sina spÄr.

Har ni hund eller katt?
Vi brukar ha lille Morris pÄ helgerna, men tyvÀrr inte denna helg. Han kommer vara saknad. Helgen har blivit förknippad med att ha hund pÄ nÄt vis.

Ha en fin kvÀll!
Kram
Malin

Gillar

Kommentarer