Vågar ni höstens färg: rost?

I samarbete med Jotex


Godmorgon mina vänner!

Innan jag la mig igår så kikade jag in på Jotex hemsida och såg att massa nyheter hade blivit fler!!
Älskar Jotex som ni vet!!

Vad sägs om rost? (färgen alltså😄)

Jag säger kanske hos mig.

Jag kan inte hjälpa att bli glad av denna färg!! Den känns så guldig och guld är nåt ni ser ofta hos mig (kolla gärna mitt insta @homebyskyman) Så det kanske blir en liten rostfärgad kudde som kan få landa i soffan? Men då måste jag nog byta överdragen från rosa till grå;)

Blev glatt överraskad av det snygga sideboardet: DAUSA som har kommit in som en nyhet! Den som är 1,65 m (finns här) och en ännu större 2 m!! (Finns här)
Grymt snygga båda två. Älskar guldkanten längst ner!🤩

Kikade även in på Therese Lindgrens styling i hennes fina hem här . Den grymma apkrukan i vit kunde man få se där! Finns här. Tror jag måste ha en sån!

Hade jotex varit en butik när mig så hade jag åkt dit direkt idag för att klämma och känna och säkerligen shoppat en del! Hihi

Men idag blir det nåt helt annat.
Igår la jag ju ut tips på nyheter på Ikea, så jag tänkte ta med hela barnaskaran dit. Barnen älskar Ikea! Speciellt maten och att de alltid får ta en glass efter. Hehe undrar hur gamla de är när de kommer på att mamma lurar dem lite...jag menar jag är ju inte där för maten;) även om den är riktigt god! OCH billig!! Tummen upp.

Men det viktigaste idag är helt klart att flickorna ska få ta hål i öronen. Som de längtat! Men de verkar va lite nervösa nu på morgonen. Får se hur det går😆

Ta hand om er och njut av denna härliga lördag! Det ska jag💕🙏🏼

Kram

Malin

Wow! Denna är så cool. Gillar ni? Om ja, så finns den här😍

Längtar tills denna grymma vagn kommer hem till mig! Den finns här.

Så läcker kruka! Det märks att djuren blir mer och med en del av höstens inredning. Det tycker jag är riktigt kul! Den svarta hittar du här .

Gillar

Kommentarer