Här och nu, Familj

Våra gäster hade med sig bästa åket!

                          Vilken upplevelse!

Våra vänner hade med sig en vattenskoter!! Wow så kul det var att åka. Jag har testat det en gång tidigare när jag bodde i USA ett år, men det va så många år sen så det är knappt jag minns! Men denna dag kommer vi aldrig glömma. Aldrig har vi åkt vattenskoter på vår sjö utanför stugan. Förhoppningsvis är det inte enda gången, hela familjen tyckte det här va bland det roligaste vi gjort på vatten! Barnen fick såklart inte köra själva men åka med pappa va minst lika kul. 

Höggravida Linda var den enda av oss som fick sitta på land hela dagen annars turades det om att åka skoter och båt med vattenskidor. 

Grillad kyckling till lunch och egna hamburgare till kvällen. Man blir hungrig av att vara ute hela dagen! Når vi skulle ta avsked av Linda och Daniel, så hoppades barnen på att de skulle glömma kvar vattenskotern:D haha 

Tack igen Linda och Daniel för en fantastisk dag och för upplevelsen med vattenskoter-åk!

Imorgon bär det hemåt för att packa om bilen och dra mot västkusten! Ska bli så härligt att få komma till min pappas och Ervas stuga där. Varje sommar när jag växte upp var vi på västkusten. Jag fick se den stugan byggas upp från en barrig skog med massa mygg till något som idag är en sagolik plats med havet som utsikt vid köksfönstret. 

Men nu säger jag god natt.

Kram

Malin 

Gillar

Kommentarer