Värsta mailet i mitt liv!

Imorgon får barnens pappa äntligen sitt eget boende. Det blev, som sagt, inte där han/vi lovade tillsammans till barnen...där vi alla hade behövt honom för bästa närmsta framtid. Istället har jag och barnen haft ganska tuffa veckorna att försöka förstå detta. Nej förlåt. Jag får inte blanda in vad jag vet att. barnen känner. Jag menar, att jag haft tuffa veckor....

Hans flytt 1 dec

Att slippa ha honom här för att kunna umgås med barnen, ska bli det bästa just nu!
Jäkla covid och att han förlora sitt körkort, båda sakerna har verkligen inte gjort de senaste veckorna lätta för mig. Men nu slipper jag iaf den bördan. Att inte kunna röra mig i mitt eget hus och hålla sig undan..sin egna familj. Så smärtsamt det varit och är!

Jag fick stämningen från tingsrätten, via Mail idag. Jag reagerade så av att det stod att jag fått en stämning.
Trodde först att det inte var om skilsmässan🙈😨
Men kom sen fram efter nån sekund, att det ändå måste vara det.
Jag har aldrig sett ett sådant dokument förut.
Det var klart och tydligt i flera punkter vad som nu förväntades av mig.
14 dagar har jag på mig. Maila svar, skriva på, skriva ut, posta, och ringa. Jösses. De vill verkligen försäkra sig om att jag fått denna skilsmässoansökan och att jag skriver på. Om jag inte gör det, så får jag besök av en stämningsman...låter nästan roligare ska jag kanske vänta till ett sånt besök?;)

Nå fy, detta var det värsta Mail jag någonsin fått i hela mitt liv😢 Men jag hade redan gråtit floder denna dag, så när jag läste detta, blev jag bara illamående och apatisk. Trodde nästan jag skulle kräkas, men det ordnade sig.

Min man har verkligen valt att avsluta vårt äktenskap efter dryga 13 år som gifta...

Känner mig otroligt misslyckad, förstörd, ledsen, besviken, arg, knäckt, hjärtesorg, krossad, och hjälplös...you name it

Jag skäms

Han är borta. Det känns som han till och med är död. Så känns min sorg just nu.

Imorgon tar han det ”stora” lasset med lite möbler och det sista småplocket.

Han kommer hit med både familj och vänner. ”Ni får vara i garaget” sa jag.

Sorgens dag varje dag just nu. Men jag kan inte göra nåt annat än att acceptera läget och låta sorgen processa. Tårarna sprutar och hjärtat värker varje dag och nästan mer den senaste veckan.

Trots att jag nämnt det för honom, så matar ha sms o hur julen ska bli, jullovet och hur vi måste få en bra relation!? Snacka om att inte låta oss ta en sak i taget😓 han ångar på i sån oförklarlig hastighet. Varför?

Jag får inga svar.

Mitt mående

Idag åt jag mitt första mål mat vid 17. Pizza och kebab delade jag och barnen på. Annars lever jag på cola zero, te eller vatten och cigaretter...inte jätte bra. Jag vet! Så skriv inget om det, snälla.

På kvällen tar jag dessutom 1-2 glas vin...sen kanske jag kan somna vid 01-02 nån gång. Ställer klockan på 06.30 men vaknar alltid själv minst en halvtimma innan..

Nu ska jag försöka få tag i min bror i usa, ett av mina bästa stöd just nu 🙏🏼❤️


Kram o god natt

Malin

Gillar

Kommentarer

Ghada
,

Du är starkare än du tror❤

Frozengirl
Frozengirl,
kristinajuliette
Gillar din insta
,

Duuuu är såååå stark som fortfarande kan skriva, prata och dela med dig. Woow styrke kramar från Stockholm. Ge dig en klapp på axeln, ta en lång dusch/bad och försöka se de lilla fina som går att hitta.

Tro inte att du är ensam ❣️

MalinsHusochHem
MalinsHusochHem,

❤️🙏🏼Tack snälla! Kram Malin

nouw.com/malinshusochhem
Ida
,

Jag tycker du är så himla stark! Drick vin! Rök! Ät skräpmat! Men gör det med måtta. Man måste få synda när man är krossad! ❤