Tips och inspiration, Smink och hudvård

Veganska hudvårdsprodukter i månadens GLOSSYBOX

(I samarbete med GLOSSYBOX)

Fredagen kan ju inte börja bättre när man fått hem ett paket med 100% veganska produkter! Ja du hörde rätt! Alla dessa skönhetsprodukter är framtagna med hänsyn till vår omvärld.

Ta tex Carrot Cream som The Body Shop relanserar favoriten med en vegansk formula till 97% av naturligt ursprung! Så imponerande. Jag har faktiskt redan provat den och den känns så skön och luktar jätte gott.
The Body Shop tar hand om de krokiga och fula ekologiska morötterna som blivit ratade av livsmedelsindustrin och använder den nu i deras carrot-serie. Fantastiskt!!

Månadens box presenteras i samarbete med fina Therése Lindgren. Så i boxen får man givetvis en Indy Beauty-produkt. I den fina boxen fann jag till min stora glädje en palett med 4 st sammetslena ögonskuggor. De skimrar och kan därför även användas som highlighter. Så bra! Färgerna passar så bra nu till sommaren och förhoppningsvis lite försiktig solbränna. Solen ska man vara försiktig med!

Skrolla ner och kolla bilderna på produkterna och läs gärna mer om hur du kan månadsvis prenumerera på en glossybox här!

Ha en fin fredagkväll!

Kram

Malin

Love, beauty and planer- shower gel Tropical Hydration! En duschgel berikad på ekologisk kokosolja som återfuktar huden.

Flow Serum - vattenbaserad highlighter från växtbaserade Beautaniq Beauty.

Clean - Classic Rain EdP
Härlig doft inspirerad av studenten och ett oväntat skyfall.

Gillar

Kommentarer