Instagram, Tips och inspiration, Inredning

Alla borde ha en sån räddare!

Snart nytt år!!

Men va rädd om dig och dina kära! Idag är en dag då många tänder på fyrverkerier och smällare av olika slag och runt om i landet händer ju varje år flera tragiska och svåra olyckor. Läs om en av dem på mitt instagram: homebyskyman  

Jag fick denna lilla smidiga brandsläckare i julklapp och känner att jag måste tipsa alla er om denna otroligt smidiga brandsläckare.
Den är så liten som 24 cm lång och väger 1/8 (480g) av vad en traditionell 2 kg brandsläckare gör.
MAUS får plats överallt. I din väska, i din bil, på din motorcykel, i ditt bälte och kan stå i skuggan av din pepparkvarn.
En traditionell pulversläckare måste du vända upp och ner varje halvår för att den ska fungera optimalt (ups...det tror jag aldrig jag gjort..)
MAUS kan du låta stå still i 5 år!! Den fungerar ändå till 100% varje gång.
Denna lilla brandsläckare har en otrolig effekt och når en räckvidd på 3 m och skadar inte med sina släckrester. Den släcker bränder med kaliumbaserad rök (aerosol) och lämnar som sagt inga släckrester! Det är ju galet bra!! Vad jag vet så blir det ju så förstört när man använder en sån traditionell pulversläckare..

Är du intresserad av en MAUS så ska jag ordna en direktlänk i veckan. Skicka DM eller hör av dig via mitt instagram DM homebyskyman. Där är jag som ni vet mest aktiv:)

Ha en fantastik nyårsafton nu, men du ta en titt var din närmaste brandsläckare är och har du ingen så välj denna otroliga produkt! Den tar ju ingen plats och skadar som sagt inte som vanliga pulversläckare! Mitt absolut bästa tips som kommer spara din tid och pengar! Framförallt trygga din vardag❤️🙏🏼

Kram
Malin

Gillar

Kommentarer