Barnslig pĂ„skdukning 😜

Det nÀrmar sig till pÄsk!
Barn eller inte, en sÄn hÀr dukning dÀr alla fÄr sÀtta pÄ sig ett par kaninöron kommer garanterat höja den till en Ànnu roligare stÀmningen.
Dessa kaninöron hittade jag pĂ„ ÅhlĂ©ns outlet i Örebro för 25kr/st 🐰
Jag hitta mer dÀr!

Jag fick som sagt en förfrÄgan att fota till en tidning, och sÄklart hopade jag pÄ det uppdraget! Jag behöver lite helg-projekt som fÄr mig att tÀnka pÄ annat.
Helgerna Àr de dagar som Àr jobbigast just nu. Den Àr sÄ förknippad med att leva som en hel familj och just idag saknar jag tvÄ av barnen...enormt.
Jag vet att de har det bra hos sin pappa, men jag önska det inte behövde vara sÄ hÀr för dem...eller för mig.

Jag fick en rejÀl dipp igÄr kvÀll och Ängesten höll i dig idag med.

Varje dag Àr pÄ ett eller annat sÀtt en sorg. Det gÄr inte att komma ifrÄn den kÀnslan. Jag gör vissa saker bra och andra mindre bra och en del riktigt dÄligt.
Jag försöker dÀmpa min Ängest med aktiviteter ibland. Men jag Àr bÀttre och bÀttre pÄ att stanna upp och hantera den. Att trycka utan den, har jag mÀrkt gör mest att det blir ett bakslag kommer. Som igÄr kvÀll...

Idag försökte jag hantera Ängesten och sorgen med att pÄbörja ett diy-projekt: bygga en sÀnggavel till en av döttrarna. BÄda ska fÄ en, men jag mÄste köpa mer skumgummimadrass för den andra sÀnggaveln.
Jag Äkte ner till blomsteraffÀren pÄ förmiddagen idag och unnande mig en riktigt fin bukett med hÀrlig vÄrfÀrger. Allt för att fÄ mig lite gladare hÀr hemma.

IgÄr sa tvÄ av de barn som Àr hos sin pappa att de ville hem till mig redan idag. Jag har inte hört nÄt mer, sÄ kanske de blir kvar.
Jag hoppas det, men samtidigt lĂ€ngtar jag sĂ„ himla mycket efter dem..😔

IkvÀll ska dottern som Àr hemma, pÄ kalas hos en kompis, sÄ jag kanske blir ensam nÄgra timmar. Det Àr inget jag ser fram emot men troligen behöver jag det...det blir vÀl jag och Morris och lite gott framför tvn.

Hoppas ni har en skön helg!

Kram
Malin

Denna fina vad eller som ljusstake i detta fall kommer frĂ„n ÅhlĂ©ns outlet. Kostade 120kr tror jagâ˜ș Ljus och godis kommer ocksĂ„ dĂ€rifrĂ„n 💗

Gillar

Kommentarer