Chips, djur och valpar

Jag sitter i uterummet och hör regnet smattra mot fönsterpartierna. Mysigt.
Alla sover där inne, men nattugglan är vaken. Det är jag det.

Vår mysiga soffgrupp är sen någon vecka tillbaka borta pga reklamation och jag försöker göra mig bekväm i två stolar med kuddar och filt. Haha funkar sådär. Jag hoppas vår ny soffa kommer i veckan.

Helgen började med goda chips för att sen gå över till en helg med massor av djur på Kolmården och valpar denna söndag.
Barnen fick för första gången uppleva närkontakt med en hel liten grupp av valpar. En av dem ska snart tillhöra familjen. Min mamma har bestämt sig för att ha en hund igen. Den bruna på bilderna. Morris.

Efter valpbesöket var det tre barn som tjatade om en hundvalp;) En dag ska vi nog skaffa en hund igen. Men inte just nu.
Ett år utan Mojje har verkligen fått mig att inse hur viktig del han var i vår familj. Det är så mycket jag saknar med att han inte finns hos oss längre men det finns också delar i det ansvaret som gör mig osäker på att skaffa en ny hund.
Har vi tiden? Svaret är säkert ja, men just nu känns det som jag jagar efter mer tid på dygnet..så en hund, eller rättare sagt en hundvalp behöver ganska mycket omvårdnad och tid i början.
Vi får njuta av Morris när han om några få veckor kommer få flytta hem till min mamma.

Ny vecka imorgon.
Är ni beredda?;)

Jag tycker tiden går för fort nu! Om en dryg vecka firar vi vår Arvid 6 år, min pappa blir 70 år och så alla skolavslutningar som närmar sig. En student ska firas i familjen och så ska massa jobb innan midsommar och semestern klaras av. Har ni samma känsla? Går det inte lite fortare nu?;)

Oavsett, så är det dags för att sova nu.

Så kram och god natt!
MalinGillar

Kommentarer