Detta vill du inte missa!!

(I samarbete med Lily and Rose)

Du missar väl inte chansen att vinna två valfria smycken hos Lily and Rose!!

Min tävling hittar ni här.

Jag pendlar mellan att deppa i soffan och i sängen just nu. Min värk i ryggen är hemsk just nu och jag har svårt att slappna av.

Johan valde en ganska dålig film på Netflix så jag började med detta istället..tihi

Vad hände idag? För dig som läste mitt senaste inlägg på instagram (homebyskyman) så kanske du undrar vad som hände.

Vi hade varit på flickorna gymnastikuppvisning, sen skiljdes vi åt i två bilar. Johan skulle åka hem med barnen och jag till en tjejmiddag på stan.

Jag parkerar bilen på mitt jobb och ska kliva ur bilen. Då ramlar mobilen ur min famn och ner på marken. Detta händer alltför ofta. Jag glömmer att den ligger i mitt knä...

Jag böjer mig ner och jag känner direkt hur det hugger till i ryggen. En fruktansvärd smärta och jag blir sittande på huk mot marken bredvid bilen. Jag vågar knappt röra mig. Även om jag varit med om detta tidigare, så vet jag vad som väntar och där sitter jag och snart som en liten rädd flicka inombords och tårarna rinner nerför mina kinder. Jag vill inte gråta. Fan jag var ju på väg mot en kväll med vänner, ett par glas vin och god mat och massa underbar snack!! Tankarna får mig att böla mer:/

Jag staplar till slut upp med hjälp av stöd från bilen.

Inser att jag måste få i mig värktabletter snabbt, annars måste jag bli hämtad.

Jag lyckades ta mig hem, och även om jag missade en mysig kväll med fina vänner, så blev denna kväll väldigt mysig ändå.

Jag kanske hade sluppit smärtan, men spela spel och se en film med mannen är på min topp-5-lista. Ok kanske en bättre film då;)

Hoppas du har ett bättre slut på din lördag!

Kram
Malin

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Alltså så mycket fint! 😍
nouw.com/artibus