En riktigt grym en!!

(Innehåller reklam)

Min första!!

Riktigt grym box: hälsa och fitness box!!
Så många bra produkter fanns med denna box som jag aldrig annars hade vetat funnits eller tagit mig tid till att leta efter;)
Jag menar hur bra är det inte att tex hitta bra nyttiga alternativ som kan få oss som kanske kämpar mot sötsuget att ändå få äta eller dricka nåt som smakar socker!

Proteinchipsen var grymt goda och med saften med smak av apelsin och physalis!! Så god!

Efter träning (ok lite innan drack jag också) BCAA drycken med smak av ”sour straps” den var SÅ GOOOD!! Lite av en godis-moment men på ett bra sätt!! Promise. Testa den!!

Portionspåsarna med en dagsdos av Probi Mage har jag nu kört med några dar och jag tycker mig märka en liten skillnad faktiskt. Min mage blåser lätt upp när jag får i mig mat. Speciellt när det är kolhydrater inblandade. Jag vet inte om denna dos har hjälpt mig där men det känns bättre! Så jag kommer fortsätta ett tag till.

Avslutningsvis måste jag även slå ett slag för den sockerfria proteinbaren i smak av hallon!
Grymt god och jag blev fasiken mätt på den där i bilen, på väg mellan olika aktiviteter och hann inte ordna ett mellanmål. Suget efter godis infann sig, som tur var fanns denna i väskan!

Vill du också testa denna grymma box?
Passar ju perfekt för dig som är aktiv men även för dig som jag som försöker att komma igång med träningen och kanske framförallt hålla igen i veckorna och njuta av de goda på helgen;)

Då ska du följa denna länk!

Ha en toppenlördag!
Min plan är att ta mig till gymmet och sen kanske det blir bio eller nåt annat kul med barnen idag.

Kram

Malin

Gillar

Kommentarer