Instagram, Tips och inspiration, Inredning

En tuff dag 😓


Vad gör man inte för barnen 😅

Igår hade jag en tuff dag. Det gick bra att jobba, men sen..kraften eller orken var slut. Trodde jag. Eller så var den det, men har jag lovat barnen nåt, så håller jag det.

Den äldsta ville ta med två av sina kompisar till dollarstore en kort stund efter skolan...jag brukar inte i dessa tider vilja åka till affärer med barnen. Jag gör det helst inte alls. Vi ska ju inte det. Men det gäller att hitta rätt tid och plats för att jag ska kunna känna att det känns ok.
Skulle det varit för många bilar utanför eller att vi skulle upptäcka för mycket folk inne i butiken, hade vi såklart åkt hem igen.
Men det var väldigt öde när vi kom dit i Karlskoga. Jag kunde valt Örebro, men trodde det skulle vara fler där.
Jag tror jag valde rätt.

Vi var inte där länge, och sen ville de äta mat nånstans. Ok tänkte jag. Det går att ordna👉🏼Mat i bilen. De ville ha korv med bröd.
Det blev biltema😆 När vi kom dit var det också bara få bilar utanför och ingen i själva restaurangen, så då kände jag att vi kunde äta där istället. Inte i bilen.

Jag fick med mig några bra och även några onödiga saker. Ljuslyktor bla 🙊 har alldeles för många men priset var nästan gratis...förstår varför. För en va dem släppte i färgen när jag bara skulle diska ur den🙈 men då blev jag lite tjurig. Den ska jag åka tillbaka med tänkte jag...men sen resonerade jag lite med mig själv om värdet och tiden det tar att åka till ska med den...så nej. Den åker väl i soporna direkt. Kolla bilden nedan. Köp inte!
En av dem är fortfarande ok för att använda (den i brunt typ).

Skrolla ner så får ni ser mer vad som fick följa med hem till mig och lite till kidsen😜

Sen kan jag säga att jag var dränerad😅 en av flickorna väckte mig i soffan (där jag somnat en stund vid 19) då skulle en ljusslinga upp i hennes rum😆 det var ju bara att ta fram hammaren och småspik✌🏼

Måste berätta att jag fick ett jätte kul samarbete för mig och barnen igår! Vi ska åka dit på lördag😍 så då måste ni hålla koll på min story på Instagram ( @homebymalins och @MalinsHusochHem ) hoppas bara ingen blir sjuk tills dess...idag var sonen hemma för snorig näsa:/ hoppas han kryar på sig✊🏼

Sen har jag fått svar på ett annat samarbete som känns jätte kul! Blir taggad att visa er så snart det blir helt klart. Det blir alltid några vändor via mail, innan jag och företaget blir helt överens om produkter och ersättning. Ibland kan det ta flera månader innan det blir helt klart. Mer jobb än många säkert tror😄 vissa går på en dag, andra lååång tid. Det ska visas statistik och ja diskuteras (skrivas) en del från båda parter. Krav från dem men också mina krav. Jag får ofta förslag, men jag tar dem oftast aldrig som de kommer. Jag säger nej ofta, men de jag säger ja till måste jag alltid begära lite mer av. Men så är det väl i alla förhandlingar tänker jag☺️

Oavsett det, så älskar jag att jobba med mina konton på Instagram och denna blogg. Det får mig att tänka på annat än det jag går igenom och det gör mig starkare, gladare och mer hoppfull om livet. Mitt lilla företag är nåt jag själv byggt upp och även om det inte går med stora vinster, så gläds jag åt varje jobb jag klarar av nu.

Idag ska jag till min Natrapat med ryggen, fixa nya naglar (de håller på att ramla av typ🤣🙈) och sen träffa ”coachen” en timma. Det blir en mix av saker som alla tre kommer få mig att må lite bättre. Men först ska jag jobba!

Ikväll blir det julgransplundring med barnen. Vi ska ta bort julgranen och fira tjugonda Knut 😁🎄

Ha en jätte bra onsdag!

Kram

Malin


Som sagt👆🏼 denna åker i soporna. Färgen lossna när jag diska denna ljuslykta 😾

Men denna klara sig 😆🙈

Ljusslingan Ellen fick ta över från syrran. Den lyser nu fint i hennes rum istället 🥰

Gillar

Kommentarer