Drömmar , Instagram

Fjädrar och mello!

Hej!

Ligger i sängen på hotellrummet i Karlstad. Vi bor på Scandic Klarälven. Jag valde den för den inomhuspoolen som finns här. Tänkte det kunde va kul för tjejerna att ta sig ett dopp med mig imorgon. Ni hittar hotellet här.

En dotter på var sida. Båda snusar gott efter kvällens upplevelse. Deltävlingen 1 av melodifestivalen hade sitt första genrep idag. Alla var riktigt bra! Jag hejar på flera men de som stack ut mest var nog den vackra balladen som fick mig att rysa i hela kroppen (John Lundvik) med låten My turn. Riktigt bra. Vilken röst.

Tjejerna älska Edward Blom. Inte jag lika mycket! Haha jag trodde det va ett skämt när han börja sjunga. Lät riktigt tafatt och ingen som helst bra röst har han. Jag kan inge låta bli att tycka att det måste finna nån mer värdig deltagare som vill satsa på musiken. Jag kanske sticker ut lite nu. Hans idé om att han är omtyckte för att han är udda och att alla ska få var som den man är. Stöttar helt! Men nu är ju detta en musiktävling...

Min dröm dessutom. Många år har jag skickat in bidrag. En dag ska jag stå där som upphovsman till en låt. Hihi eller så kommer det för alltid vara en sån dröm;)

Lika bra som John, var Benjamin!!! Love him. Så jäkla bra låt och uppträdande!! Wow-effekt på den.

Nu somnar jag snart. Såå trött. Ser fram emot god frukost imorgon!! Åh så lyxigt!!

Kram o God natt!

Malin

Gillar

Kommentarer

AmandaLandstrom,
Va fint du har det!
nouw.com/amandalandstrom